Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020

Κορονοϊός: Τρεις νεκροί μέσα σε λίγες ώρες – 25 συνολικά τα θύματα στη χώρα

Συμπτώματα φέρεται να έχει εμφανίσει και η σύζυγός του

eurokinissiΈναν ακόμη νεκρό από την πανδημία του κορονοϊού μετράει η χώρα, με τον συνολικό αριθμό να έχει φτάσει τους 25. Τελευταίο θύμα είναι ένας άνδρας από τη Γλυφάδα, ο οποίος νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού. Σύμφωνα με πληροφορίες, συμπτώματα έχει εμφανίσει και η σύζυγός του.


Νωρίτερα, είχε γίνει γνωστός και ο θάνατος ενός 64χρονου από τη Δαμασκηνιά Κοζάνης. Λίγες μέρες νωρίτερα είχε χάσει τη ζωή του και ο 90χρονος πατέρας του.

Ο 64χρονος φέρεται να είναι ο πρώτος κάτοικος του χωριού που μολύνθηκε και ήταν ο ιδιοκτήτης του μοναδικού παντοπωλείου στον οικισμό. Αρχικά νοσηλεύτηκε στο Μαμάτσειο νοσοκομείο και στη συνέχεια στο ΑΧΕΠΑ. Πριν από τέσσερις ημέρες έδειξε μικρά σημάδια βελτίωσης που δημιούργησαν προσδοκίες για την εξέλιξη της υγείας του ωστόσο τα τελευταία 24ωρα η κατάσταση επιδεινώθηκε και το μεσημέρι της Πέμπτης εξέπνευσε.
Ο τρίτος θάνατος από κορονοϊό σήμερα, Πέμπτη διαπιστώθηκε στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Εκεί έχασε τη ζωή του ένας 46χρονος ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες ήταν ανθυπασπιστής, υπηρετούσε στο 4ο Σώμα Στρατού και φέρεται να είχε υποκείμενα νοσήματα.

Πηγή:altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)