Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020

Άλλη μια κωμικοτραγική επίσκεψη στον Δήμο Αλμωπίας



 ΗΡΘΕ ΕΙΔΕ ΑΠΗΛΘΕ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ 
Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ



Ένας παλιός γνώριμος της περιοχής, ο Θεόδωρος Καράογλου ,  που την γνωρίζει καλά , επισκέφθηκε το Δημαρχείο Αλμωπίας στην Αριδαία την Τετάρτη . Αυτή την φορά με την ιδιότητα του υφυπουργού Μακεδονίας Θράκης . Σύμφωνα με το δελτίο τύπου , καθώς τα ΜΜΕ που εκπροσωπούμε θεωρούνται « ενοχλητικά» και δεν ενημερώθηκαν επίσημα , όπως συνηθίζεται στις πολιτισμένες χώρες, ο υφυπουργός συζήτησε με τον Δήμαρχο και τοπικούς και κλαδικούς φορείς (χωρίς να αναφέρεται όμως ούτε ένας , ούτε να υπάρχει   στις φωτογραφίες που στάλθηκαν φορείς θέματα που άπτονται της σοβαρότατης καθημερινότητας και των χρονιζόντων προβλημάτων.


Ποιο συγκεκριμένα,σύμφωνα με το δελτίο τύπου, ο Δήμαρχος Χρήστος Μπάτσης αναφερόμενος στις οικονομικές επιπτώσεις του Κορωνοϊού, ενημέρωσε για την πτώση της τουριστικής κίνησης στα Λουτρά. Επίσης δήλωσε την ανάγκη επέκτασης και ενίσχυσης του τοπικού ηλεκτρικού δικτύου, που επί σειρά ετών, δημιουργεί σοβαρά προβλήματα, κυρίως στην Ανατολική Αλμωπία. Επικουρούμενος από τους παραβρισκόμενους εκπροσώπους των υπαλλήλων του ΙΚΑ, δήλωσε την αντίθεση της τοπικής κοινωνίας στην προσπάθεια αποδυνάμωσης του τοπικού υποκαταστήματος ΕΦΚΑ/ΙΚΑ. Το οδικό δίκτυο σύνδεσης της επαρχίας Αλμωπίας με την Εγνατία οδό, 9 προφανώς ξεχάστηκε η διάβαση ΠΡΟΜΑΧΟΙ –ΚΑΒΑΝΤΑΡΤΣΙ) καθώς και η ολοκλήρωση του δρόμου Θεσσαλονίκης-Έδεσσας, ήταν στα θέματα της σχετικής ατζέντας.

Ο κ. καράογλου ….εμπέδωσε το μάθημά του  μ αφού σύμφωνα με το δελτίο τύπου
κατανόησε πλήρως τα προβλήματα και πρότεινε στο Δήμαρχο Αλμωπίας να τον επισκεφτεί στη Θεσσαλονίκη την ερχόμενη εβδομάδα. Χωρίς να διευκρινίζεται όμως για ποιον λόγο.  

2 σχόλια:

  1. Kαλά Πέτρο εσυ τόσα χρόνια εμπειρίας δημοσιογραφίας περίμενες αποτελέσματα απο αυτήν την επίσκεψη; Μονο στριμοξιδι για φωτογραφίες,μπλα μπλα και τίποτα άλλο.Ο κόσμος βλεπει σου λέει ολόκληρος υπουργός κατι θα γίνει.Που να ξέρει οτι ο συγκεκριμένος δεν έχει αρμοδιότητες,απλώς περνάει για δικαιολογήσει την ύπαρξη του υπουργείου και ότι κάτι κάνει. Πώς το λένε, όλα για το θεαθήναι και για το σανό!! Και μείς ζήσαμε καλα και αυτοί Πέτρο καλύτερα! Το παραμυθι Πέτρο και ο σανος. Κατά τα άλλα όλα καλά!! Για τον κορωνοιο δεν λαμβάνουν μέτρα στοιβάζονται για ΦΩΤΟ και χειραψίες.Δεν σέβονται ούτε τις εντολές ούτε την ατομική ευθύνη.Αυτοι Πέτρο είναι οι ΑΡΧΟΝΤΕΣ μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά ρε ψάχνετε και μέτρα απο πάνω εδω κλείσανε όλες τις δομές και αφησανε τα βοήθεια στο σπίτι να επισκέπτονται εκατό σπίτια την ημέρα σε όλο το Δήμο χωρίς κανένα μέτρο προστασίας όχι μόνο δικό τους αλλά των ηλικιωμένων μας μεγάλη ευθιξία δήμαρχε για την τρίτη ηλικία ????? βοηθάς το συνταξιοδοτικό.Καλα τούς υπαλλήλους σού θέλεις να τούς ξεκανεις οι ηλικιωμένοι μας καί τά παιδιά μας τη σάς φταίνε ????? Περιμένετε το υπουργείο να σας ενημερώσει.......Κοιμησμενοι είστε δυστυχώς.Στο κέντρο υγείας πήγατε καμία βόλτα????Να δείτε τη χρειάζονται τα παιδιά έστω να ενημερωθείτε???¿Α ξέχασα δεν είναι στην αρμοδιότητα του δημάρχου . Κύριοι είστε όλοι επικίνδυνοι!¡!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)