Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020

Κακλαμάνης υπέρ ΕΣΥ και… καρφί σε «νεοφιλελεύθερα παπαγαλάκια» (video)

Δεν διευκρίνισε βέβαια σε ποιους αναφέρεται...
Αφού διαβάσαμε και ακούσαμε πόσο κακό είναι το Εθνικό Σύστημα Υγείας όλους τους προηγούμενους μήνες από διάφορους δημοσιογράφους και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, τις προάλλες οι ίδιοι ακριβώς άνθρωποι χάρηκαν με το χειροκρότημα των πολιτών από τα μπαλκόνια τους προς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης είναι ένας άνθρωπος που δεν μασάει τα λόγια του κι αυτό ακριβώς έκανε στην εκπομπή «Δέκα» με την Όλγα Τρέμη, στην ΕΡΤ.

«Όλοι αυτοί, τα νεοφιλελεύθερα “παπαγαλάκια” που έγραφαν τόσα χρόνια σχετικά με το Δημόσιο σύστημα Υγείας, ελπίζω όταν θα ξεπεραστεί αυτή η κρίση να μην ξαναπιάσουν τη πένα τους για να γράψουν τα ίδια. Αν δεν υπήρχε το Εθνικό Σύστημα Υγείας , με τα προβλήματα του, αλλά με τους ήρωες γιατρούς, νοσηλευτές και εργαζόμενους , δεν ξέρω αν θα μιλάγαμε σήμερα», είπε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας. 


Ο κ. Κακλάμανης δεν διευκρίνησε βέβαια σε ποιους αναφέρεται.
Στον Άρη Πορτοσάλτε και στον Μπάμπη Παπαδημητρίου που ονειρεύονταν κλείσιμο και γκρέμισμα δημόσιων νοσοκομείων; Ποιος ξέρει;

Πηγή:altsantiri.gr

2 σχόλια:

  1. Καλά τε λέτε τώρα κυρ Νικήτα μας, αλλά τον καιρό που ξεσάλωναν τα παπαγαλάκια δεν άκουσα τη φωνούλα σας.
    Είχαν την πλήρη κάλυψη όοοοοολων σας δια της σιωπής σας.
    Τώρα που υπάρχει περίπτωση μετά από αυτό να σας ζητήσει ευθύνες ο κόσμος, καμώνεστε πώς κουνάτε το δαχτυλάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ.ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΓΗΣΕ.Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ,ΔΗΛ.ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ.ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΓΕΡΑ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑ ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)