Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

Παρατράγουδα στην καραντίνα της Φούστανης




Παρά την γενική καλή  εικόνα που προσπάθησε να παρουσιάσει η δημοτική αρχή Αλμωπίας  για την εξυπηρέτηση των κατοίκων της Φούστανης κατά την καραντίνα των 14 ημερών λόγω κορωνοιού ,
έχουν αρχίσει  τα παράπονα ότι δεν ήταν όλα τόσο αγγελικά πλασμένα . Κάτοικος  , τα στοιχεία του οποίου  είναι  γνωστά στην διάθεσή μας , καταγγέλλει  ‘ότι η εξυπηρέτηση και η διανομή τροφίμων γινότανε κατά το δοκούν . Σύμφωνα με όσα έκανε γνωστά στο τομέα που αφορούσε την Περιφερειακή Ενότητα  Πέλλας  επικοινώνησε με τον Αντιπεριφερειάρχη  , ο οποίος παραδέχθηκε  ότι πράγματι δεν πήραν τρόφιμα , επειδή δεν έφτασαν για όλους την μέρα της διανομής και επρόκειτο  να τακτοποιηθούν . Υπήρχαν σπίτια που τα αυτοκίνητα του Δήμου δεν σταματούσαν  ποτέ. Για το θέμα της αποκομιδής των σκουπιδιών  , ενώ μάζεψαν τους κάδους  δεν περνούσε τακτικά  για να μεταφέρουν  τα σκουπίδια όπως  είχαν ανακοινώσει.  « Αναγνωρίζουμε τις προσπάθειες που έγιναν για μας , αλλά είναι απαράδεκτο να γίνονται εξαιρέσεις για κάποιους  σε  τέτοιες δύσκολες στιγμές . Ούτε φυσικά εξυπηρετήσεις κατά το δοκούν. Ντροπή»  ,καταλήγει
 ΤΣΑΚΩΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
Στο μεταξύ το κομμάτι της προβολής φαίνεται ότι έφερε στα μαχαίρια  την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας  και τον Δήμο Αλμωπίας . Λόγω κακής συνεννόησης με τον Δήμο , η Περιφέρεια προχώρησε  στην  δωρεάν  διανομή τροφίμων και  υγειονομικών εφοδίων  με την βοήθεια συνεργατών της από το χωριό και σε γενικές γραμμές η διανομή κινήθηκε σχεδόν σε άριστα πλαίσια. Αυτό ενόχλησε φαίνεται  τον Δήμο, που έχασε τις σχετικές φωτογραφήσεις και  λεζάντες. Αντιδήμαρχος πήρε τηλέφωνο συνεργάτιδα του Αντιπεριφερειάρχη και την πέρασε γενεές δεκατέσσερις, χωρίς να έχει κάποιες ευθύνες.
 Ακολούθως πληροφορήθηκε τα καθέκαστα ο Δάνης Τζαμτζής , που παρά την συνήθη ηρεμία του ,άστραψε και βρόντηξε. Να σημειωθεί ότι ο Αντιπεριφερειάρχης βρίσκεται διαρκώς  κοντά στα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από του περιορισμούς λόγω του ιού. 

 Στο μεταξύ η κατάσταση στο Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας δεν είναι και η καλύτερη για τους χειρισμούς , αλλά και τον τρόπο που έγινε  η κήρυξη της καραντίνας της Φούστανης. Σύμφωνα με πληροφορίες η εισήγηση  της καραντίνας αποφασίστηκε από ελάχιστους, ενώ δεν είχε ενημερωθεί ούτε ο εταίρος  της συνδιοίκησης  συνδυασμός του Νίκου Παρούτογλου , ούτε μάλιστα ο ίδιος.
Μετά την λήξη  του όλου προβλήματος αναμένεται να τεθούν πολλές ερωτήσεις  στον Δήμαρχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)