Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

Τι λέτε τώρα κ.Αστυνομικέ Διευθυντά Πέλλας και λοιποί φύλακες των θεσμών του νομού; Είναι τσιφλίκι σας ο νομός;




  Υποχρεωμένοι να δώσουν εξηγήσεις είναι όλοι οι εμπλεκόμενοι  με την καραντίνα της Φούστανης και την περίεργη σύλληψη  δημοσιογράφου του ΡΑΔΟ ΑΛΜΩΠΙΑ
που μένει στην Φούστανη και πήγε στο αστυνομικό μπλόκο στα όρια του  χωριού ,  την πρώτη μέρα της καραντίνας  να ρωτήσει αν μπορεί να μεταβεί στην Αριδαία στις εγκαταστάσεις του σταθμού.  Αντί απαντήσεων όμως  μετά από μια ώρα συνελήφθη από ομάδα 10 αστυνομικών  και μεταφέρθηκε στο αυτόφωρο να δικαστεί με την κατηγορία  ότι παραβίασε την καραντίνα. Στις 14 ΜΈΡΕς Της ΚΑΡΑΝΤΊΝΑς όμως ΜΠΑΙΝΌΒΓΑΙΝΑΝ διάφοροι περίεργοι , ενώ στο αστυνομικό μπλόκο , σύμφωνα με πληροφορίες  μαζεύονταν πάνω από είκοσι άτομα , τα οποία σύμφωνα με όσα έγιναν με τον δημοσιογράφο έπρεπε να ακολουθήσουν την ίδια με τον δημοσιογράφο  αυτόφωρης διαδικασία. Αυτά όμως είναι πληροφορίες . Εκείνο που  κάνει τους υπεύθυνους και δη τον αστυνομικό διευθυντή Πέλλας  να δώσουν εξηγήσεις είναι η μαρτυρία κατοίκου της Φούστανης .
 Σε άρθρο  του Αθηναϊκού Πρακτορείου ειδήσεων  λέει  μεταξύ άλλων . 
Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ λίγες ώρες πριν από την άρση της καραντίνας (σ.σ. απόψε), η ηλικιωμένη σπεύδει, ωστόσο, να διευκρινίσει πως δεν της έλειψε τίποτα το χρονικό διάστημα των δύο εβδομάδων που έμεινε στο σπίτι καθώς, όπως λέει, «ο κόσμος εδώ φρόντισε να μην μας λείψει κάτι»! «Όσο ήμασταν μέσα, μάς έφερναν τρόφιμα, ψωμί, φρούτα, ό,τι ήταν απαραίτητο. Είχα και τα φάρμακά μου από πριν, ενώ το τελευταίο, μού το είχε φέρει ο φαρμακοποιός στο σπίτι», σημειώνει.
Ας εξηγήσουν στον κόσμο , όχι σε μένα , αν αυτό δεν είναι επαγγελματική και πολιτική δίωξη. Οι βουλευτές του νομού , και τα κόμματα το ελάχιστο που έχουν να κάνουν είναι να διερευνήσουν τι ακριβώς συνέβη και αν τηρήθηκε στο ακέραιο  ο νόμος  για όλους.

3 σχόλια:

  1. Μπορεί να εννοεί πριν την καραντίνα. Δεν παίζεσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχουμε μια σκασίλα. Θα σε προτείνουμε για τιμητικη σύνταξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο πες τα!!!!
    Πέτα τα στα μούτρα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)