Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

Απειλές Μελίτα



Γράφει η  Μελίτα:


Τι συμβαίνει κύριε Βαφειαδη;
Ποιός σας δίνει το δικαίωμα να προσωποποιείτε τις σκέψεις μου;
Ποιός σας δίνει το δικαίωμα να σπιλώνετε  υπολήψεις;
Πιστεύετε πως αν είχα να προσάψω κάτι στον κύριο Λεμονιδη, δε θα το έκανα ευθέως;


Σταματήστε πλέον να κρίνετε τους άλλους με γνώμονα τις δικές σας αντιλήψεις.
Το ανώνυμο και το απρόσωπο δεν είναι δικό μου γνώρισμα.
Τι άλλο εκτός από κιτρινισμός μπορεί να είναι το άρθρο σας; Όσο για τις πηγές σας, πολύ θα ήθελα να ήξερα ποιες είναι. Μέχρι να τις παρουσιάσετε, αφήστε με να πιστεύω πως μόνο αποκύημα της φαντασίας σας μπορούν να είναι.
Όσο για το ποινικά ελέγξιμο του άρθρου σας, 
ελπίζω να το καταλαβαίνετε.

 Αγαπητή Μελίτα Δεν θέλω να κάνω τον αυτόκλητο συνήγορο η υπερασπιστή του συγκεκριμένου προσώπου, διότι πιστεύω ότι μπορεί να το κάνει μόνος του.
Όμως  ως δημόσιο πρόσωπο που είσαστε μπορείτε (και οφείλετε) να απαντάτε δημόσια.
 Άλλωστε και ο νόμος περί τύπου  προβλέπει τι γίνεται ακριβώς  σε τέτοιες περιπτώσεις. Το ζητούμενο φυσικά   είναι η αλήθεια. Με το θάρρος που μου δίνει η πολύχρονη  γνωριμία μας, επιτρέψτε μου να επισημάνω  ότι  δεν είδα να αντιδράτε με τον ίδιο τρόπο για πολύ σπουδαιότερες περιστάσεις μέχρι σήμερα. . Ούτε και είδα να σας ενοχλούν αυτά που έγραψε μπλοκ που διαχειρίζεται συνταξιούχος αστυνομικός και  γράφει επικαλούμενος δήλωσή σας ότι ο πρώην δήμαρχος χρειάζεται βοήθεια. Και όσα ερμηνεύει ο ίδιος για την προηγούμενη δήλωσή σας 
 ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ;



 


Για να μην παρερμηνεύει ο καθένας αυτά που γράφετε ,να κατονομάζετε  ποιοι είναι αυτοί οι άνδρες που δεν τιμούν τα παντελόνια τους , και παίζουν τις  κουμπάρες κρυμένοι στα μισοφόρια προστατευόμενων τους. Ονοματίστε τους, διότι δεν είστε η τελευταία Κατίνα της γειτονιάς. Με βαση όσα έχουν δει την δημοσιότητα είστε κάτι παραπάνω από τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο 
Π. Σαμάνδης 

6 σχόλια:

  1. Ετσι νομίζουν πως θα κάνουν πολιτική εκεί στο δημαρχείο με απειλές.
    Φαντάζομαι πως δεν θα ξαναβάλεις υποψηφιότητα. Κριμα είναι να ρεζιλεύτειτε ομαδικώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κλέβεις την δουλειά του ημιτρελου με τις μηνυσεις που ξαφνικά κάνει τουμπεκί (πήρε θέση)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπάρχει ένα ακατανόητο μίσος προς μια κυρία,το οποίο αδυνατω να καταλάβω.Αυτους που γράφετε συνέχεια,ότι τους καπελωνει τόσο μα τόσο δεν μπορούν να αντιδράσουν,άρα είναι ανικανοι ή όλοι λέτε ψέματα.Προφανως είστε σεξιστες και δεν μπορείτε να παραδεχτειτε τις δυνατότητες μιας Κυρίας,που δεν μπορείτε να τις έχετε εσείς.Δεν σας ενδιαφέρει τίποτε άλλο εκτός από κουτσομπολιό.Αυτο έλειπε,τον κάθε Δήμαρχο,να τον υποδεικνύουν οι ανώνυμοι σχολιαστές στην επιλογή των συνεργατών του.Οσο για την καραμέλα περί εκλεγμένων,όλοι ξέρουμε καλά,πως και ποιοι εκλεγοντε,γιατί τόσα χρόνια χορτάσαμε και από τους μακροχρόνια εκλεγμένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλο θα ηταν να μαθεις πρωτα να γραφεις και μετα να λες την αποψη σου.. μαθε ορθογραφια και γραμματικη γτ δεν καταλαβαινει κανεις τι λες και για ποιους, οσο για τον αν ειναι ικανη/οι στον Δημο θα φανει στο τελος γιατι μεχρι στιγμης εργο δεν εχουμε δει στην Αλμωπια μαλωνουν με τον πρωην με την ειχε πιο μεγαλη..

      Διαγραφή
  4. Με τούτα και με τα άλλα όμως και ο Βαφειάδης τουμπεκί
    Μήπως επειδή και αυτός έχει κατουρημένη την ποδιά του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο μπατσης κάθε μέρα που περνάει γίνετε και πιο γελοίος που παραμένει δήμαρχος!!! Κάθε άλλος στην θέση του θα είχε φύγει με την ουρά στα σκέλια αλλά όταν πουλάς φορτηγά τρακτερια αμάξια για να κατέβεις για δήμαρχος κάνεις τα πάντα για την μαρμίτα μετά.. Πόσο υπνοτισμενος είναι ο λαός της αλμωπιας επιτέλους.. Βγήκε για να πάρει όχι για να δώσει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)