Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

Ο καιρός σήμερα...



Για σήμερα, Τετάρτη, προβλέπονται αραιές νεφώσεις, κατά περιόδους πιο πυκνές κυρίως στα ηπειρωτικά όπου θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα...
κεντρικά και βόρεια ορεινά .Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από ο δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 26 βαθμούς και στο Αιγαίο τους 22 βαθμούς Κελσίου.

 Σχεδόν αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις στην Αττική

Στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από το μεσημέρι δυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Αστάθεια το απόγευμα με τοπικές μπόρες στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανόν μικρής διάρκειας καταιγίδες.. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι-απόγευμα από νότιες διευθύνσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)