Σάββατο 18 Απριλίου 2020

Σείστηκε η Ευαγγελίστρια Χίου ακόμα και με κλειστές πόρτες - Συννελήφθη ο ιερέας! euaggelistria xiou

euaggelistria xiou Του Παντελή Φύκαρη

Δεν "μάσησε" ο Παπά Χριστόφορος Γουρλής που επέμεινε στη μοναδική πρώτη Ανάσταση μεταφέροντας το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης του Θεανθρώπου

Μπορεί φέτος οι λειτουργίες να τελέστηκαν κεκλεισμένων των θυρών κατ εντολή της Κυβέρνησης, όμως αυτό δεν στέρησε τον π. Χριστόφορο Γουρλή να τελέσει με την ίδια λαμπρότητα και κατάνυξη την Ακολουθία της πρώτης Αναστάσεως στη μεγαλύτερη ενορία της πόλης της Χίου, την Παναγία Ευαγγελίστρια.
Λίγο μετά τις 8 το πρωί ο π. Χριστόφορος, μετέφερε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο το μήνυμα της Ανάστασης του Θεανθρώπου με τις καμπάνες να χτυπούν χαρμόσυνα αλλά με τον Ιερό Ναό ερμητικά κλειστό και άδειο για φέτος από τους πιστούς.
«Ανάστα ο Θεός, κρίνον τήν γην, ότι σύ κατακληρονομήσεις εν πάσι τοις εθνέσι» έψαλε ο ιερέας π. Χριστοφόρος Γουρλής ευχόμενος υγεία σε όλον τον κόσμο.
Σύλληψη του Ιερέα
Στην σύλληψη του Ιερέα της Παναγίας Ευαγγελίστριας Χίου π. Χριστόφορου Γουρλή προχώρησε η Ασφάλεια Χίου μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου.
Οι Αστυνομικοί συνέλαβαν τον Ιερέα επειδή λειτουργούσε με ανοιχτές τις πόρτες του Ιερού Ναού, κάτι που αντίκειται στις απαγορευτικές διατάξεις, ενώ αργότερα μέσα στην ημέρα αναμένεται να παρουσιαστεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χίου, όπου εκεί θα αποφασιστεί αν θα του απαγγελθούν κατηγορίες.

18 σχόλια:

  1. Ο Κούλης είναι μεγάλος μάγκας.!
    Πήρε την ψήφο όλων των ζωαδιών λέγοντας ότι θα... θα... θα... την συμφωνία των Πρεσπών. Τους ξέχεσε και μούγκα τα ζωάδια.
    Πήρε την ψήφο όλων των ταλιμπάν και τους έκλεισε τις εκκλησίες.
    Τους ξαναξέχεσε , αλλά ξαναμούγκα τα ζωάδια.
    Μπράβο ρε Κούλαρε.Τώρα βουρ για 4ο μνημόνιο! Μη μασάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα τρία μνημόνια ποιός τα εφάρμοσε είπαμε;

      Διαγραφή
    2. Γιατί προσβάλλεις το 40% των Ελλήνων;Μήπως δε σου το επιτρέπουν οι "δημοκρατικές "σου ευαισθησίες;Ή μήπως σου τελείωσε το χαρτζηλικάκι από τις θεσούλες που "αξιοκρατικά" είχες; Το μεγαλύτερο έγγλημα το έκανε ο σύριζα που ξεφτίλισε την αριστερά με την οποία καμμία απολύτως σχέση δεν έχει.Τώρα κουνάτε τα ροζ στριγγάκια σας κορίτσια του μπέλσεν,κοπέλες του μαουτχάουζεν.Για το μακεδονικό δεν το συζητάω καν.

      Διαγραφή
    3. Μην το συζητάς το μακεδονικό.
      Και πολύ καλά κάνεις γιατί μπορεί να σου έρθει πάλι η παρόρμηση να ξεβρακωθείς για τη Μακεδονία μας!
      Και ξέρεις πώς μεταδίδεται ο ιός από γκώλο( πατριωτικό)
      σε γκώλο (πατριωτικό);

      Διαγραφή
    4. Παιδί μου 1:30 μ.μ. είπες να σταματήσεις τη μούγκα;
      Και να αρχίσεις το μουγκάνσμα;

      Διαγραφή
    5. Για το μακεδονικό θέλετε δε θέλετε θα δώσετε λόγο στην ιστορία.Όταν όμως καλό παιδί κατέβεις με το σύριζα υποψήφιος δήμαρχος στην Αριδαία ,όπως υποψιάζομαι,θα δεις πως μεταδίδεται ο ιός από ζωαδικό πουλί σε δήθεν μακεδονικό γκώλο.

      Διαγραφή
    6. Ποτε θα γινει η λογοδοσια;
      Πριν το συγχαρητηριο τηλεγραφημα του Γκαντεμη στη Β.Μακεδονια ή μετα;
      Στο μεταξυ ξεβρακωσου για τη Μακεδονια μας ρε.
      Τι ζωαδια θεε μου.

      Διαγραφή
    7. Η πρωθυπουργάρα μας έστειλε συγχαρητήρια στη φίλη και γείτονα χώρα τη ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Θα σέβεσαι την πρωθυπουργάρα μας ρε αγράμματο γίδι που μιλάς και για λογοδοσία.
      Θα ζητήσεις το λόγο από την πρωθυπουργάρα μας ρε;
      Όταν στέλνει συγχαρητήρια στη φίλη και γείτον αχώρα ,τη ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ η πρωθυπουργάρα μας, θα στέκεσαι σούζα ρε.

      Διαγραφή
    8. Άντε ρε ανωμαλάρα να κάνεις καμμιά αλλαξοκωλιά με την πρωθυπουργάρα σου.Έκφυλη σκοπιανή λουλού.

      Διαγραφή
    9. Μιλας ετσι για τον Κουλη μας ρε; Για τον ανθρωπο που σκοτωσε τη συμφωνια των Πρεσπωνε;
      Λες λουλου την Πρωθυπουργαρα μας ρε ανθελληνικο τιποτα;
      Ξεβρακωσου τωρα ρε για τη Μακεδονια μας(τη Νοτια)

      Διαγραφή
  2. Σε καταλαβαίνω απόλυτα αλλά άκου.Πριν τον Κούλη κάποια άλλα βλήματα ψήφισαν τον Αλέξη και που έσκιζε καλτσόν και τα όχι των δημοψηφισμάτων τα έκανε όχι ,που το "φονιάδες των λαών,Αμερικάνοι" το έκανε "πονάει αλλά μ'αρέσει".Το "ψωμί παιδεία ελευθερία" το έκανε "ψωμί μπριζόλα coca cola".Ανεκάλυψε καινούργιες χώρες αλλά έδωσε αξία και χρήμα σε πολλούς καρανίκες σαν και σένα και τον παραλίγο εθνικό άφραγγο καναλάρχη.Που βρέθηκαν τόσοι εκατομυριούχοι προλετάριοι μαζεμένοι για να κάνουν επανάσταση;Δουλέψτε τον κόσμο,έτσι μπράβο.Σανό ο Αλέξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά να τα πεις στον Αλέξη όχι σε μένα.
      Ούτε η Περιστέρα δεν τον βλέπει τόσο συχνά στον ύπνο της.
      Για το Γκαντεμοκούταβο μιλάμε. Και μια και "ξύνεσαι"...
      Να θυμηθούμε τα σαράντα μεταπολιτευτικά χρόνια που πούλησαν και την ανάσα σου; Τα λαμόγια καταδικασμένα και με τη βούλα ή εκείνα τη σκαπούλαραν λόγο παραγραφής(χαχαχαχαχα κορόιδο) πρασινογάλαζη φανέλα φόραγαν.

      Διαγραφή
    2. Γιατί κατηγορείς τους"συντρόφους"σου,τα λαμόγια;Χάρη στα ζωάδια τους εκλεκτήκατε και μπήκαν και στην κυβέρνηση σας(τα λαμόγια),Για κάτσε να θυμηθώ λιγο...ποιός έκανε παρέα με την υπουργάρα του Σημίτη στην Αριδαία και μετά ουρανοκατέβατος βουλευτής;Όσο για αυτά που είπες έχεις δίκιο αλλά ξεχνάς εύκολα και δεν παίρνεις έντιμα θέση.Όσο για μένα μπορώ να μιλάω χωρίς ενοχές και παρωπίδες αφού δεν έχω σχέση με τα κόμματα που αναφέρεις και ούτε ωφελήθηκα το παραμικρό από αυτούς,αντίθετα διώχτηκα επειδή η δημοκρατία τους περισεύει.

      Διαγραφή
    3. Αχαααααααα διωχτηκες κιολας.
      Συνδρομο Στοκχολμης λεγεται.

      Διαγραφή
    4. Τα λαμόγια... Μια και ίσαι ντροπαό και ξεχασιάρικο, ια να θυμηθούμε.
      Γιάννος(έξωω κι αυτός), Μαντέλης, Ο Βαγγέλης(που γέρνει 3 μοίρες σαν τα υποβρύχια) που έχασε το στικάκι με τη λίστα Λαγκάρντ, Τσουκάτος,Άκης, κάτω από τις φτερούγες του αρχιερέα Σημίτη.
      Φτάνουν αυτά ε;
      Που είναι όλα αυτά τα στελέχη; Στο σημερινό Πασοκ (λέγε με κιναλ). Με ποιον έκαναν κυβέρνηση μετά το 20101 Με τον σημερινό πρωθυπουργό.Συνεταιράκια μια δεκαετία.
      Να θυμηθούμε και κάποια άλλα λαμόγια (με τη βούλα) που ήταν η μπλε ρίγα τη φανέλας; Φτερωτός γιατρός (έξωωωωωωωωω κι αυτός),Λιάπης, Τσιτουρίδης,τον Μαγγίνα,κάτι κομιστές... κάτι.. κάτι...
      Φτάνουν αυτά ε; Ή θες να μου πεις μίλα μου για siemems;
      Τώρα θυμήθηκες

      Διαγραφή
  3. Embros.makedonomaxi.apo.to.sindagma.pame.stis.prespes.valte.tis.fustaneles.xoris.to.kaltson.na.mborite.na.skivite.pjo.efkola
    🤩🤩🤩🤩🤩🤩

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Salta ke gamisou an vris kanena iroa makedonomaxo, pou thelis na kanis auto pou kanoun oi andres .Fantasmeni skopiani.

      Διαγραφή
    2. Γραφε ελληνικα ρε ανθελληνικο γιδι.Ξεβρακωσου τωρα!

      Διαγραφή

(3)