Κυριακή 3 Μαΐου 2020

Γιατί λοιδορούν και απειλούν τον ΖΑΒΙΟΝ;





ΗΞΕΡΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ 
ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΑΝ 


ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑΚΤΙΚΗ  ΤΟΥΣ ΘΙΓΕΤΑΙ
 ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ

ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. 


ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ  ΖΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ


ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ
 ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ 
ΤΟΥ Ν. ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ;

ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ  
ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ 
ΑΠΕΙΛΕΣ KATA ΠΟΛΙΤΩΝ;

Διαβάζω κάποια πικρόχολα σχόλια ανώνυμων σχολιαστών  στο διαδίκτυο για τον Ζαβιόν αρχής γενομένης και του δημάρχου που έδωσε κουτσές απαντήσεις και αποσιώπησε μία σημαντική λεπτομέρεια  που αλλάζει την αλήθεια . Ο λόγος για το περιβόητο εισιτήριο που ισχυριζόταν ότι κόπηκε στα Λουτρά και ότι είχε στα χέρια του ο Ζαβιόν. Σύμφωνα με όσα υποστήριξε σε ζωντανή συνέντευξη στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ   είχε στα χέρια του εισιτήριο λουτροθεραπείας πάνω στο οποίο δεν αναγραφότανε  η τιμή. Ως συνεπής πολίτης  το πήγε στο Δημαρχείο στους πλέον υπεύθυνους για να  διαπιστώσουν τι συμβαίνει και  αν κάποιοι παίζουν παιχνίδια σε βάρος  τους και εν πάση περιπτώσει  να διαπιστώσουν τι συμβαίνει. Εκεί όλοι έκπληκτοι  διαπιστώνουν ότι πράγματι δεν φαίνεται να υπάρχει τιμή  και δεσμεύτηκαν  να διερευνήσουν τι συμβαίνει. Κανείς δεν του λέει εκείνη την στιγμή  ότι κάνει λάθος  και υπάρχει τιμή.
Περνάει ενάμισης μήνας  και σε ανύποπτο χρόνο  Ζαβιόν σε ζωντανή συνέντευξη του στο ραδιόφωνο αναφέρεται μεταξύ άλλων και σε αυτό.
Σε λίγο γίνεται θέμα και από ηλεκτρονικές εφημερίδες. Μπροστά στην γενική κατακραυγή του κόσμου  ο Δήμαρχος κινητοποιείται και διαπιστώνεται η αλήθεια. Στ εισιτήριο που προσκομίστηκε δεν φαίνεται καλά αν υπάρχει τιμή και που. Μόνο από τους σχετικούς ελέγχους προκύπτει ότι όλα  είναι κανονικά  .
Μεγαλόστομες απειλές.Να δούμε αν θα υλοποιήσουν έστω και ένα γραμμάριο από αυτές.


 Αντί να επικροτήσουν την ενέργεια του Ζαβιόν που θέλησε να προστατεύσει τα συμφέροντα του Δήμου  και την ηθική ακεραιότητα του Δημάρχου  και της διοίκησης , τον λοιδορούν και τον απειλούν χυδαία με διώξεις , Αντί να επιβραβεύσουν την ενέργειά του. Μάλιστα στην απάντηση παραλείπουν προφανώς σκόπιμα ότι τους είχε ενημερώσει προ διμήνου , αλλά προφανώς ήταν με άλλα απασχολημένοι (όπως π.χ. πως θα μαντρώσουν την Φούστανη στην καραντίνα) Τι πιο φυσικό , από την στιγμή που πέρασε τόσος  καιρός χωρίς καμιά απάντηση , να το  δημοσιοποιήσει; Αν θίχτηκε το κύρος  της επιχείρησης  όπως υποστηρίζουν στην ανακοίνωσή τους  με όσα διαδραματίστηκαν  κύριοι υπεύθυνοι είναι αυτοί. Όσο για αυτούς που βρήκαν την ευκαιρία να επιτεθούν στο Τύπο μάλλον χτυπάν τον  εαυτό τους . Διότι χάρη σε αυτόν  λύνονται πολλά προβλήματα. Τι θέλουν; Ένα τύπο να ελέγχει την εξουσία ή να τα κάνει πλακάκια με αυτήν; Απ όλα έχει ο μπαξές και μπορεί να διαλέξει ότι επιθυμεί. Αλίμονο όμως για τον κόσμο αν επιλέξει την εξουσία .Και κάποια στιγμή μπορεί να το κάνει.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Τύπος  μετέφερε μια πληροφορία την οποία δεν υιοθετησε. Ούτε και κατασκεύασε ενόχους. Ζήτησε απλά να δοθούν διευκρινήσεις. Αυτή είναι η αποστολή του. Αν δεν αρέσει σε κάποιους ας φτιάξουν κάποιον στα μέτρα και τα συμφέροντά τους.
Στο θέμα αυτό καλό είναι να ακουστεί  και η άποψη του δημοτικού συμβουλίου στην αμέσως ερχόμενη συνεδρίαση. Τι θέλουν  και αυτοί από τους πολίτες. Να συγκαλύπτουν τα κακώς κείμενα  ή να κάνουν την παλαβή;

6 σχόλια:

  1. Κε Δ/ντα,απορώ με τις απορίες σας.Οπως καλά ξέρετε,αντιπολίτευση ασκεί μόνο ο Κος Μπινος,αφού ο μεν Κος Παρουτογλου επέλεξε την συγκυβέρνηση,ο δε Κος Χ/Δημητρίου εδώ και πολύ καιρό έχει εξαφανισθεί εσκεμμένα.Συνεπως από εδώκαι πέρα,δεν θα λέτε, τι λει η αντιπολίτευση,αλλά τι λέτε Κε Μπινός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είστε γελοίοι και εσύ και ο μπινος που αντί να ζητήσετε συγγνώμη τολματε να ζητάτε και τα ρέστα . Ξεφτιλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΓΛΥΤΩΝΕΙΣ ΧΟΝΤΡΟΥΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  4. Εγώ ότι γράφω το γράφω επώνυμα. Βλέπεις έχω το θάρρος και δίνω βήμα σε κάτι ανώνυμους σαν και σένα , που φοβούνται να γίνουν άνδρες και να γράφουν επώνυμα. Καταλαβαίνω τον φόβο σου, όχι γιατί θα σου ζητήσω ποτέ τον λόγο , αλλά φοβάσαι την κρίση του κόσμου. Θα φανεί ότι είσαι ανίκανος να υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου και όσα λες. Μακάρι να καθίσω στο ειδώλιο για ανθρώπους που αξίζουν Δυστυχώς κοντά στου άξιους κερδίζουν πάντα και όλοι αυτοί οι καιροσκόποι και χέστη δες. Για να καθίσω όμως στο ειδώλιο πρέπει πρώτα να βρεθούν αυτοί που θα κάνουν την μήνυση. Για να δούμε έχεις εσύ τέτοια κότσια ; Να χάνεις χρόνο και να πληρώνεις δικηγόρους; Δεν νομίζω. Εισαι ένα ακόμα ανώνυμο ανθρωπάκι από τα χιλιάδες δυστυχώς που κυκλοφορούν Καλά είσαι λοιπόν στην τρυπούλα σου.

    Π, Σαμάνδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με τους φύλακες στα ποζαρ Πότε θα γίνει έλεγχος; ολο οι ίδιοι και οι ίδιοι δουλεύουν εκει.κανονικά δεν θα έπρεπε να γίνει διαγωνισμός για την θέση των security η μήπως τα δώσατε σε ιδιωτικη εταιρεία; Γιατί εδω και ΧΡΌΝΙΑ είναι το ίδιο άτομο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πέτρο δεν σε πάω αλλά πολλές φορές έχεις δίκιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)