Κυριακή 3 Μαΐου 2020

Ετοιμάζουν τον νέο διάδοχο του Μπάτση;




Κυκλοφορεί εδώ και πολύ καιρό   ότι ο Αντιδήμαρχος  Γιάννης Κετικίδης ετοιμάζεται  να είναι  υποψήφιος Δήμαρχος  στις ερχόμενες εκλογές .
Κρατά διακριτικές αποστάσεις  από την παράταξή του και χτίζει το δικό του προφίλ. Φέρεται να έχει εκδηλώσει ξεκάθαρα την  πρόθεσή του για την υποψηφιότητα του δημάρχου μετά την πολύχρονη παρουσία του στα έδρανα της  τοπικής αυτοδιοίκησης.
 Πολύ νωρίς αρχίζει απ ότι φαίνεται να καταστρώνει το σχέδιό του. Βλέποντας τον δήμαρχο να χωλαίνει σημαντικά στην επικοινωνία με τον κόσμο  και να πηγαίνει παρασάγγες πίσω την παράταξη , άρχισε έστω και πολύ  νωρίς  τις  πρωτοβουλίες.
Σε ανύποπτο χρόνο κάνει διακριτικά την παρουσία του  με μεγαλύτερη έμφαση με κάποιες απόψεις του που παρουσιάζονται σε φιλοδημαρχιακό  και φιλοπρωηνδημαρχιακά σάιτ.
Αναφέρεται σε έργα μη πρωτεύουσας σημασίας η χρηματοδότηση των οποίων έγινε παλαιότερα και επί δικής του εποχής , για να καταδείξει προφανώς ότι μέχρι σήμερα  υπό την ηγεσία του σημερινού δημάρχου δεν έχει γίνει τίποτα. Ο χορός της διαδοχής άρχισε μάλλον πολύ γρήγορα. Ανεπιβεβαίωτες μάλιστα πληροφορίες τον φέρουν να έχει την σιωπηλή προς το παρόν αρωγή και άλλων συμβούλων της παράταξης . Ενώ περιέργειες προκαλεί το γεγονός ότι κανένας σύμβουλος δεν έχει υπερασπιστεί δημόσια τον δήμαρχο σε σημαντικά ζητήματα.  



ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΚΕΤΙΚΙΔΗ 


- 5 Μαΐου θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός "επισκευή συντήρηση παιδικών χαρών" προϋπολογισμού 60.000€ με την οποία θα επισκευαστούν οι παιδικές χαρές της Αριδαίας.

- 7 Μαΐου αποσφραγιζονται από την επιτροπή διαγωνισμού οι προσφορές για το διαγωνισμό με τίτλο "Προμηθεια-τοποθετηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση υφιστάμενης παιδικής χαράς στην πόλη της Αριδαίας Δήμου Αλμωπίας" προϋπολογισμού 206.239,28€.

- Επιπλέον περιμένουμε την έγκριση της ειδικής υπηρεσίας διαχείρισης για το έργο "βελτίωση και ανάπλαση κοινόχρηστων χώρων με την διαμόρφωση παιδικών χαρών για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών του Δήμου Αλμωπίας" προϋπολογισμού 454.923,76€ ώστε να προβούμε στην δημοπράτηση ενος έργου που προβλέπει την τοποθέτηση παιδικών χαρών σχεδόν σε όλα τα χωριά του δήμου μας.

Κινούμαστε όσο το δυνατόν γρηγορότερα και αποτελεσματικότερα, εν μέσω δύσκολων συγκυριών λόγω πανδημίας, ώστε να τελειώνουν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες, να κατασκευαστούν οι παιδικές χαρές και να παραδωθούν στους πολίτες με τα πλέον σύγχρονα, κατάλληλα και ασφαλή παιχνίδια.

Κετικιδης Γιάννης
Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας, Υπηρεσίας Δόμησης και Προγραμματισμού

7 σχόλια:

  1. Το:μαχαιραν έδωσες, μαχαιραν θα λάβεις, το γνωρίζεις Δήμαρχε; κι αν δεν είναι ο Κετικιδης θα είναι σίγουρα κάποιος δικός σου για να δεις και συ Πώς είναι να γκρεμιζεσα από μέσα. Με την λαϊκή σοφία δεν παίζουμε ποτέ Δήμαρχε εσύ μας εδειξες τον τρόπο θα τα λουστεις λοιπόν με την σειρά σου αργά ή γρήγορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κάθε καιροσκόπος καταστρώνει σχέδια. Δίχως καμιά ηθική ή άλλου είδους αναστολή. Φυσικά πάντα υπάρχει ο στρατός των προθύμων και χρήσιμων ηλιθίων να τα στηρίξει με φανατισμό, αλλά και μέσα λίγες μόνο μέρες να δηλώσει κοψοχέρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ.
    Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟς ΚΕΤΙΚΙΔΗΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α καλά! Πιάσανε δουλειά τα εξαπτέρυγα!
      Το λιβάνι επιδεινώνει την βλακεία.

      Διαγραφή
    2. 5:27 χαχαχαχαχ χάχαχαχαχαχαχαχαχα χάχαχαχαχαχ να είσαι καλά με έκανες και γέλασα χαχαχαχαχαχαχα. Αλλά δεν θα ανοίξω το στόμα μου καλύτερα να το κρατήσω κλειστό. Γιατί αν το ανοίξω θα γελάσει κάθε πικραμένος

      Διαγραφή
  4. Οταν ο κυριος εθετε τον εαυτο του υπο τον Μπατση δεν πηρε μυρωδια τιποτα ε;
    Αρα ειναι μυρωδιας.
    Επικινδυνος διοτι δε χαμπαριαζει οτι καταλαβαιναν οχι διανοιες, αλλα ο μεσος δημοτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ti.djafora.exi.o.palalos.apo.ton.zando.as.mas.
    Pi.o.zavjon.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)