Κυριακή 3 Μαΐου 2020

Δημήτρης Μπίνος Δεν ΜοιάΖουμε .!!!


 Την δική του απάντηση δίνει ο πρώην Δήμαρχος Δ, Μπίνος στην παράταξη Μπάτση  για όσα του καταλογίζει για την στάση του
στην καταγγελία πολίτη περί ύπαρξης εισιτηρίου σε υδροθεραπευτήριο των Λουτρών Πόζαρ χωρίς την αναγραφή της τιμής πάνω σε αυτό. Ούτε λίγο  ούτε πολύ εγκαλείται επειδή έκανε το καθήκον του . Πήρε δημόσια θέση και ζήτησε να δοθούν απαντήσεις σε μια καταγγελία για την οποία  ήταν γνώστες οι διοικούντες , αλλά δεν απαντούσαν μέχρι το θέμα  να πάρει μεγάλες δημόσιες διαστάσεις.

Λέει λοιπόν ο Δ. Μπίνος:


Στις 28 Απριλίου πολίτης σε συνέντευξή του στο Radio Almopia , έκανε καταγγελία ότι στα Λουτρά ,πριν κλείσουν λόγω κορονοϊού, κυκλοφορούσαν εισιτήρια λουτροθεραπείας ,χωρίς να αναγράφεται τιμή σε αυτά και ότι ενημέρωσε και το περιβάλλον του Δημάρχου και Προέδρου της Επιχείρισης.
Στις 30 Απριλίου, το βράδυ και αφού δεν υπήρξε άμεση απάντηση σε μια τόσο σημαντική 

καταγγελία ,που έπληττε το κύρος της Λουτρόπολης, ζήτησα άμεσα να απαντήσει η Δημοτική Επιχείριση. Αντί επίσημης ανακοίνωσης υπήρξε ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του κ. Μπάτση Χ. ,του Προέδρου και Δημάρχου, την επομένη το πρωί ,στις 1 Μαΐου, παραδίδοντας μαθήματα δεοντολογίας και καθηκοντολογίας. Το Σάββατο 2 Μαΐου, μεσημέρι, επικοινώνησα και με τον ιδιώτη, που εκτύπωσε τα εισιτήρια  αλλά και την Λογίστρια της Επιχείρησης, για να δω τι μπορεί να είχε συμβεί. Ζήτησα από την Λογίστρια να πάρει το εισιτήριο το επίμαχο και να το αντιπαραβάλει με τα στοιχεία του Λογιστηρίου   πράγμα που έκανε άμεσα με επιτυχία ,όπως φαίνεται από την ανακοίνωση, που βγήκε το απόγευμα. Είναι ζητήματα απλής λογικής και σοβαρής αντιμετώπισης, όποιου προβλήματος προκύπτει , που θίγει την αξιοπιστία και την εικόνα της Δημοτικής Επιχείρησης των Λουτρών, που υπηρέτησα ως Πρόεδρος για πέντε χρόνια με πολύ αγάπη και πάθος. Να σας θυμίσω κ.Μπάτση Χ. την συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων στις 3-9-2017 , που σε έναν κερδοφόρο απολογισμό μέχρι τέλους της, προσπαθούσατε να δημιουργήσετε πρόβλημα στο Διοικητικό Συμβούλιο ,το πυροτέχνημα με το Σήμα των Λουτρών από τον Ε.Ο.Τ. ( ακόμα περιμένω απάντηση στο αίτημά μου) και τη σημερινή σας βραδυπορία, στο να δοθούν άμεσα απαντήσεις στο ζήτημα που προέκυψε.!!!





5 σχόλια:

  1. Ευτυχώς που δεν μοιάζουμε κύριε μπινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε Μπίνο τρίτος και καταϊδρωμένος ρε πουλάκι μου.
    Ένας "υπερήλικας" αποτυχημένος και ένας τενεκές ξεγάνωτος σε τάΙσαν τη σκόνη τους.
    Πώς αλλιώς να στο πει ο κόσμος; Δε θέλει ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε κέρδισε κ ο αμόρφωτος υποτίθεται τι δεν καταλαβαίνεις δεν γουστάρουμε άλλο Μπινο ούτε μικρό ούτε μεσαίο ούτε τον μεγάλο. μην ακούσουμε στις άλλες εκλογές πάλι κανέναν Μπινο από τώρα χαμένος θα είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΛΕΣΚΑ ΚΥΡΙΑΚΗ -Λογίστρια
    Θελω να κανω μία διευκρινιση , μετα την δημοσίευση του επίμαχου εισιτηρίου σε site Ο Πρόεδρος των Λουτρων Μπάτσης Χρήστος ( από τον οποίο και μόνο παιρνω εντολές) ζήτησε σε μενα και τους υπολοιπους συνεργάτες των Λουτρών να κάνουμε αντιπαραβολή του δημοσιευμένου αποκόμματος με τ αρχεια μας το συντομότερο δυνατόν
    Οταν επικοίνωνησε ο κ. Μπίνος Δημήτριος (πρώην Πρόεδρος των Λουτρών). μαζι μου το πρωι του Σαββατου και με ρωτησε για το εισιτήριο, του απάντησα ότι όλα είναι εικασίες και χωρις το απόκομμα δεν υπαρχει τίποτα , αρα συμπεραινουμε οτι δεν μπορουσα να κάνω ελεγχο σε κατι που δεν υπήρχε και αναρρωτιέμαι .. από που θα μπορούσα να πάρω το εισιτήριο εφόσον δημοσιεύθηκε το απόγευμα ;
    Ελπιζω να δημοσιευθεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν ντρέπεστε όλοι σας? Κάνετε φθηνή αντιπολιτευση κ Μπινο κι εσείς πάλι κ. Σαμανδη βρήκατε ότι πιο ανούσιο να το παίξετε? Αν αγεστε κ,φέρεστε από τον κ. Ζαβιον καταλαβαμε περί τίνος πρόκειται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)