Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

Κορόιδεψε και τον Παράσχο Τσάνταλη ο Χ. Μπάτσης


 

 ΣΕ ΜΙΑ ΚΛΩΣΤΗ ΚΡΕΜΕΤΑΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΠΑΤΣΗ  ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ


Τεντώνει τι σκοινί  της συνεργασίας με την παράταξη του Δημάρχου με τον Νίκο Παρούτογλου.
Το γεγονός ότι η αποτελεσματικότητα και ο τρόπος λειτουργίας των πόστων που έχουν αναλάβει σύμβουλοι της παράταξης  του Ν. Παρούτογλου αγγίζει το άριστο παρά τα προβλήματα που παρέλαβαν, , κάθεται στο στομάχι των ανθρώπων του Χ. Μπάτση. Μετά τα σποραδικά κάτω από την μέση χτυπήματα η σύγκρουση πλέον μεταφέρεται σε θεσμικό επίπεδο και κανείς δεν γνωρίζει πόσο θα κρατήσει. Η Εξάρτηση του δημάρχου από ορισμένα  τοπικά κομματικά κυκλώματα φαίνεται να είναι αξεπέραστη. Τα όποια προσχήματα και θεατρινισμοί κατ έπεσαν στην συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής την Τρίτη. Στο θέμα που αφορούσε τον ορισμό  δικηγόρου για υπόθεση συμφερόντων του Δήμου , η παράταξη του Ν. Παρούτογλου , δια του Παράσχο Τσάνταλη που είναι μέλος , ζήτησε να οριστεί συγκεκριμένος δικηγόρος,που γνωρίζει από παλαιότερα την υπόθεση η οποία αφορά παλιούς αυτοδιοικητικούς στον  πρώην Δήμο Εξαπλατάνου.
Ο Δήμαρχος επιβεβαίωσε πλήρως τις πληροφορίες που κυκλοφορούσαν ότι  θα ορίσει δικηγόρο  που θα επιλέξει αυτός. Κάτι που σύμφωνα με τις ‘ίδιες  πληροφορίες τον κατονόμαζαν  κιόλας. Πράγματι πρότεινε τον ειδικό του συνεργάτη  με το πρόσχημα ότι τις υποθέσεις πρέπει να τις παίρνουν τοπικοί δικηγόροι και όχι της Έδεσσας. Μόνο που σε άλλες δουλειές οι αναθέσεις σε επαγγελματίες  εκτός Δήμου είναι πάρα πολλές. Στον δε συγκεκριμένο δικηγόρο , που είναι και στενός του συγγενής   και ειδικός  ‘έχουν  ανατεθεί σωρεία  και άλλων υποθέσεων .
Τώρα οι πληροφορίες , φέρουν συγκεκριμένα κομματικά πρόσωπα να έχουν ζητήσει από τον Δήμαρχο να κωλυσιεργήσει με την υπόθεση  και να «ροκανίσει τον  χρόνο  όσο γίνεται περισσότερο. Μάλιστα του έχουν εγγυηθεί ότι δεν θα χάσει την πλειοψηφία  και να μπορεί να διοικεί όπως αυτός επιθυμεί . Κάτι που είναι άξιον απορίας πως μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο. ‘Αμεσος στόχος βέβαια είναι να θέσουν εκτός του Παράσχο Τσάνταλη , που ζητά να τελειώσουν αυτές οι υποθέσεις που κόστισαν στον Δήμο.  Είναι δε νωπή ακόμα  η πρόταση που έκανε για την διαγραφή του Αντιδημάρχου Γιάννη Κετικίδη , επειδή μπήκε μάρτυρας υπεράσπισης του πατέρα του  σε υποθέσεις στις οποίες φέρεται να έβλαψε τα συμφέροντα του  Δήμου. Κάτι που πρόκειται να ζητήσει και ο συνδυασμός του. Για τον λόγο αυτή η μικρή και σκληρή ομάδα γύρω από τον Δήμαρχο , κάνει το παν να  «αγανακτήσει « τον Παράσχο Τάνταλη και να αποσυρθεί από όλα . Τότε θεωρούν ότι μπορούν να «ρίξουν» τον Νίκο Παρούτογλου και να συνεχιστεί η συνεργασία τους. Ίδωμεν .  Η μετά κορωνοιόν εποχή θα δείξει.

3 σχόλια:

  1. Παράσχο ξέρουμε ότι δεν θα κάνεις πίσω! Για αυτό σέ ψηφίσαμε.Επιτελους να επιστραφούν τα χρήματα των δημοτών που κάποιοι δεν τα σεβάστηκαν και ούτε τα σέβονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ό τζαμτζης πιέζει ψάξτε πιο καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο παρασχος δεν θα κανει πισω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)