Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

Σφυροκόπημα Μπάτση στην οικονομική επιτροπή του Δήμου Αλμωπίας

ΤΟΝ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΜΜΕ




ΤΟΥ ΕΠΕΡΙΨΑΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΕΙΣΜΟΥΣ
 ΣΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ 
ΤΗΣ ΦΟΥΣΤΑΝΗΣ



Όχι μόνο  δεν συμπαραστάθηκαν στις ικεσίες του Δημάρχου Αλμωπίας Χ. Μπάτση  σε μήνυση κατά τοπικού Μέσου Ενημέρωσης που δήλωσε ότι  έκανε , αλλά τα μάζεψε και με το παραπάνω .  Στην κεκλεισμένων των θυρών και πάλι συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπ’ης  την Τρίτη , ο Σάκης Χατζηδημητρίου και ο Δημήτρης Μπίνος που είναι μέλη της οικονομικής επιτροπής , κάλεσαν τον Δήμαρχο να επικεντρωθεί επιτέλους  στο έργο του και να σταματήσει να ασχολείται αποκλειστικά με τα γραφόμενα του τύπο. Του υπενθύμισαν ότι και οι ίδιοι  υπέστησαν σκληρή κριτική  αλλά δεν προχώρησαν σε μηνύσεις , διότι οι αιρετοί  πάντα υφίστανται σε κριτικές από τον Τύπο.
Υπενθύμισαν στον Χρήστο Μπάτση ότι οφείλει  να ενημερώνει τον κόσμο για τον Κορωνοιό, ενώ του υπενθύμισαν  ότι χειρίστηκε την κατάσταση με τον χειρότερο τρόπο αγνοώντας πλήρως την επιτροπή του Δήμου  που είχε συσταθεί , όπως και την καραντίνα της Φούστανης για την οποία δεν έχει δώσει καμία εξήγηση ακόμα.

1 σχόλιο:

  1. Οι δημότες Αλμωπίας απαιτούμε πλήρη διαφάνεια όσον αφορά τον οικονομικό χειρισμό της επιδοτήσεως για την Φούστανη. Ως οφείλει ο Δήμαρχος πρέπει άμεσα να αναλάβει σχετική έρευνα την οποία θα δημοσιεύσει σε όλα τα μέσα ώστε να ενημερωθεί ο κόσμος. Εάν δεν το πράξει, μετά από τόσες αμφισβητήσεις, σημαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα (λαμογιά)... Τότε να περιμένει εισαγγελική έρευνα. Ας προχωρήσει λοιπόν για να προλάβει τα χειρότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)