Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020

Ο καιρός σήμερα...


Σήμερα, Τετάρτη, στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια προβλέπεται άστατος καιρός, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες οι οποίες στα βόρεια πιθανώς να είναι,,,

κατά τόπους ισχυρές. Στα υπόλοιπα θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρους όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ηπειρωτικά ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5, στα νότια τοπικά 6 και βαθμιαία 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα βόρεια και θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 28 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 30 με 31 και  στα νησιά του Αιγαίου τους 28 με 30 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα και μικρή πιθανότητα εκδήλωσης όμβρων στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ και από το απόγευμα τοπικά 5 με 6 . Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη  αστάθεια το μεσημέρι και το απόγευμα πιθανόν έντονη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται άστατος καιρός κατά περιόδους νεφελώδης, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Εξασθένηση των φαινομένων από αργά το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)