Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020

Κρούσματα κορωνοιού στον Εξαπλάτανο



ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ  ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ;


Τέσσερα κρούσματα κωρονοιοί εντοπίστηκαν το βράδυ της Τρίτης στον Εξαπλάτανο στο ίδιο σπίτι . Σύμφωνα με πληροφορίες γίνονται  ιχνηλατήσεις για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν και άλλα . Οι φήμες οργίασαν κάνοντας λόγο για μεγάλο αριθμό , που προφανώς δεν έχει καμία βάση  με την πραγματικότητα. Πρόκειται μέχρι στιγμής με ίδια περίπτωση με αυτή της Φούστανης , όπου υπήρχαν τα κρούσματα στο ίδιο σπίτι , υπό περιορισμό και τέθηκε  σε καραντίνα   14 ημερών με εισήγηση του Δημάρχου Αλμωπίας  Τώρα με δεδομένη την καραντίνα της Φούστανης προφανώς καλείται να πράξει το ίδιο. Διαφορετικά επιβεβαιώνει την γενική πεποίθηση ότι η καραντίνα της Φούστανης έγινε  για άλλους λόγους και όχι για λόγους υγείας..  Όταν μάλιστα ο Εξαπλάτανος έχει πολύ περισσότερο πλθησμό από την Φούστανη.

 Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμιά επίσημη ανακοίνωση.

9 σχόλια:

  1. Καλα της φουστανης ηταν ψεμα ολοι το ξερουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν έβαλε σε καραντίνα ο δήμαρχος ηλίθιε την Φούστανη. Επειδή τρελάθηκες εσύ θες να μας τρελάνεις όλους ; Δεν θα σου κάνουμε την χάρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είδες πουθενά να γράφει ότι ο Δήμαρχος την έβαλε;Ο Δήμαρχος το εισηγήθηκε και δεν το έχει διαψεύσει ούτε ο ίδιος.Αφήνω στην κρίση των αναγνωστών να διαπιστώσει ποιος έχει τρελαθεί και ποιος όχι. Ο Δήμαρχος πιστεύουμε ότι μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του και δεν χρειάζεται τέτοιες ανοησίες. Εκτός αν κάνουμε λάθος και δεν το μπορεί.
      Εσύ μπορεί να ξέρεις περισσότερα
      Π,Σ.

      Διαγραφή
  3. Η καραντίνα διευκολύνει τις απευθείας αναθέσεις
    Θα έχουμε δηλαδή μεγάλα πανηγύρια
    Ας προσέξουν οι υπεύθυνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλα εδω πληρώνονται ψεύτες! Να δω πώς θα κάνετε τώρα 10.000 ψωμιά την ημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά μη τη βγάλουμε μόνο με ψωμιά.Υπολόγισε 10000 τυρόπιτες,10000 μερίδες παστίτσιο,10000 πίτσες για βράδυ και βλέπουμε.

      Διαγραφή
  5. Ας ηρεμήσουμε λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΖΑΜΤΖΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΥΔΡΑ ΠΡΩΙΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΕΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λεμόνια συνταγή κατά κορμί μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)