Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2020

Φιλικό: Πανσερραϊκός – Αλμωπός Αριδαίας 0-0



Ο Πανσερραϊκός έμεινε στο 0-0 με τον Αλμωπό Αριδαίας, χωρίς να δείξει κάποια πρόοδο σε σχέση με την προετοιμασία, που συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς.
Η ομάδα έχει στόχο να πρωταγωνιστήσει, όπου κι αν αγωνιστεί του χρόνου αλλά το γεγονός οτι δεν υπάρχει φως στο παρατεταμένο τούνελ…της αναδιάρθρωσης αρχίζει και δημιουργεί εκνευρισμό σε όλη την ομάδα.

Φάσεις

Α΄ Ημίχρονο:
Το πρώτο ημίχρονο πέρασε χωρίς να συμβεί κάτι το αξιοσημείωτο, καθώς οι δύο ομάδες είχαν το μυαλό τους στην άμυνα και να κλείνουν σωστά τους χώρους. Τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης κύλησαν χωρίς κάποια ομάδα να υπερέχει, ενώ από το 20ο λεπτο και μετά, ο Πανσερραϊκός πήρε μέτρα στο γήπεδο και κρατούσε την κατοχή της μπάλας. Μια κατοχή που δεν μετουσιώθηκε σε κάποια ευκαιρία για γκολ, καθώς προσπαθούσαν να βρουν τον Γκούρτσα με βαθιές μπαλιές, ωστόσο η άμυνα της ομάδας της Αριδαίας, απομάκρυνε την μπάλα. Στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου, ο Αλμωπός προσπάθησε να επιτεθεί κυρίως με αντεπιθέσεις, με την αμυντική γραμμή των «Λιοντραριών» να είναι σταθερή και να μην επιτρέπει να κινδυνέψει η εστία του Καβουσάκη. Στο 45ο λεπτό, ο Πέττας εκτέλεσε ένα φάουλ, το οποίο απομάκρυνε με ωραία προσπάθεια ο πορτιέρο του Πανσερραϊκού.

Β΄ Ημίχρονο:
Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξαν και πολλά πράγματα, με τον Πανσερραϊκό να είναι η ομάδα που κρατούσε την κατοχή της μπάλας χωρίς ωστόσο να μπορεί να δημιουργήσει κλασικές ευκαιρίες. Στο 52ο λεπτό, ο Γερόλυμος κάνει το γέμισμα από τα αριστερά και ο Γκούρτσας εξ’ επαφής δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, διότι αντέδρασε σωστά ο Μένιος. Ένα λεπτό αργότερα, ο Κασμερίδης έκανε το σουτ, χωρίς ωστόσο να απειλήσει τον γκολκίπερ του Αλμωπού. Η ομάδα της Αριδαίας είχε και αυτή τις δικές της ευκαιρίες, με δύο σουτ που έγιναν εντός περιοχής, εκ των οποίων το ένα έδιωξε ο Γουναρίδης με ωραία επέμβαση, ενώ το άλλο σουτ κατέληξε άουτ.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Πανσερραϊκός (Διαγκόζης): Καβουσάκης (45′ Γουναρίδης), Ζέρης, Γερόλυμος, Καλί, Κασμερίδης, Ψάλτης, Όμο ( 65′ Γιανναράκης), Τσιμίκας, Κόντσι (60′ Παπαβασιλείου), Στεργίδης (70′ Μασκανάκης), Γκούρτσας (75΄Τσάπαρης)
Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Μένιος, Πατσιαβούρας, Τριανταφυλλίδης, Ρογκότης, Μουτζούρης, Ασλαμπάλογλου, Πέττας, Έππας, Γκέσιος, Αμαραντίδης, Μάνιος
Στον πάγκο ήταν οι: Καραγιαννίδης, Μαγγκίζης, Νικολίτσας, Προκοπίου, Βενέτης, Μπαξεβάνος, Σαϊνατούδης, Ιωαννίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)