Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2020

Δ. Μπίνος: Προχειρότητα και ερασιτεχνισμός από τη Δημοτική Αρχή και στα ζητήματα της ακπαίδευσης


Με προχειρότητα και ερασιτεχνισμό αντιμετωπίζει η Δημοτική Αρχή τα ζητήματα της εκπαιδευτικής κοινότητας.Αυτό υποστηρίζει η παράταξη του πρώην Δημάρχου Αλμωπίας Δημήτρη Μπίνου , η ΑΛΜΩΠΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ  ΜΑΣ.


Δυστυχώς, διαπιστώνουμε ότι ακόμα και τα έργα που βρήκαν έτοιμα και εξασφαλισμένα από τη δική μας Διοίκηση, τα υλοποιούν με μεγάλη καθυστέρηση και ενώ έχουμε φτάσει στο παρά πέντε πριν ανοίξουν τα σχολεία.

Δ. Μπίνος: Προχειρότητα και ερασιτεχνισμός από τη Δημοτική Αρχή και στα ζητήματα της εκπαιδευτικής κοινότητας


Τελευταίο παράδειγμα οι εργασίες που γίνονται στα σχολεία του Δήμου μας, ένα έργο που δρομολόγησε, εξασφάλισε και ξεκίνησε να υλοποιεί η προηγούμενη Δημοτική Αρχή. Δυστυχώς, έπρεπε να περάσει ένας ολόκληρος χρόνος για προχωρήσει η συνέχιση της υλοποίησης από τη σημερινή Δημοτική Αρχή, με παρεμβάσεις όπως είναι ο ελαιοχρωματισμός του 1ου Γυμνασίου Αριδαίας και η κατασκευή διαδρόμου πρόσβασης του 2ου Γυμνασίου Αριδαίας. Το ποσό των 253.000 ευρώ είχε εξασφαλιστεί κατά την προηγούμενη δημοτική περίοδο ως εξής: 148.100 ευρώ από το πρόγραμμα «Φιλοδήμος ΙΙ» του Υπουργείου Εσωτερικών και 105.000 ευρώ από την ΣΑΤΑ Σχολικών.


Θα δανειστούμε τη φράση του λαού μας "κάλλιο αργά παρά ποτέ" και θα ευχηθούμε να δούμε μεγαλύτερη ευελιξία στην υλοποίηση απαραίτητων παρεμβάσεων που αφορούν στα σχολεία μας, ώστε να υπάρξει η απαιτούμενη ετοιμότητα ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.

Επίσης, θα ευχηθούμε να αναλάβει επιτέλους πρωτοβουλίες η Δημοτική Αρχή, να κοιτάξουν πέρα από τα παράθυρα των γραφείων τους ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του, ώστε να εξασφαλίσουν από το κεντρικό κράτος χρηματοδοτήσεις. Είναι λυπηρό το ότι μέχρι σήμερα αναλώνονται στα έτοιμα που παρέλαβαν και δεν έχουν φέρει ούτε ένα ευρώ στο Δήμο μας, εν αντιθέσει με τους περισσότερους Δήμους που διεκδικούν και πετυχαίνουν σημαντικά αποτελέσματα.


Κύριε Μπάτση, καλές οι φωτογραφίες μπροστά στο κτίριο της Βουλής, όμως οι αποφάσεις που θα φέρουν χρήματα στο Δήμο μας λαμβάνονται μέσα σ' αυτήν και εσείς οφείλετε όταν πηγαίνετε στην Αθήνα να μην είστε απλός περαστικός.

Το Γραφείο Τύπου
Η Αλμωπία της Καρδιάς μας

2 σχόλια:

  1. Ετσι ακριβως.
    Σε ποιον διπλα θητευσε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχ αυτή η φώτο με τον ανεπάγγελτο, αγράμματο που δημοσίευε διαγγέλματα στις εθνικές επετείους(την είχε δει ΠτΔ) και ξεβρακώνονταν για τη Μακονία μας, είναι όλα τα λεφτά.
    Τώρα δεν έχει ξεβράκωμα; Γιατί; Έχουμε πτώση γλουτών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)