Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2020

ΝΕΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΉΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΑ ΈΔΕΣΣΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΏΝ



Σύμφωνα με όσα γράφε ο Σίμος Σλατίνης στο διαδίκτυο  , νέος Διοικητής στα διασυνδεόμενα Νοσοκομεία Έδεσσας και Γιαννιτσών, αναλαμβάνει
ο γιατρός Χρήστος Δόντσος, δημοτικός σύμβουλος Αλμωπίας για δεύτερη συνεχόμενη θητεία  .Είχε εκλεγεί με τον συνδυασμό του Δημήτρη Μπίνου  και στην συνέχεια προσχώρησε στον Δημήτρη Μπάτση . Αυτό που απομένει είναι η δημοσιοποίηση της απόφασης στο ΦΕΚ, για να αναλάβει και επίσημα τα καθήκοντα του.
.....
Σύμφωνα με πληροφορίες   μας ,η επιλογή του έχει και έντονη κυρίως πολιτική χροιά.  Στην επιλογή του φέρονται να «ενδιαφέρθηκε» έντονα  η πλευρά του Δημάρχου  Χ. Μπάτση για να  κάνει επίδειξη  εσωκομματικής δύναμης  προς τον Δ.Μπίνο , που είχε υποβάλλει και αυτός αίτηση για διοικητής ( με προτίμηση την Νάουσα) .
Σε αυτό τον  «άτυπο  πόλεμο»  φέρονται να πήραν μέρος και οι βουλευτές Δ. Σταμενίτης και Λάκης Βασιλειάδης  που υποστήριξαν την υποψηφιότητα του Χ. Δόντσου.
Στο μεταξύ φουντώνει εσωκομματική αντιπαράθεση καθώς ο συγκεκριμένος  , κακώς επιλέγει ο γιατί κατά την άποψή τους , προέρχεται από άλλο πολιτικό χώρο και όχι από τον δικό τους .

2 σχόλια:

(3)