Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

Ανταγωνισμός στο μεγάλο τσίρκο της Αλμωπίας

  ΤΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ 

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΓΕΛΟΤΩΠΟΙΟΙ

 Μετά το κατά Μπάτσην  Ευαγγέλιον περί Δημοκρατικών  που διασκέδασε το κοινό της Αλμωπίας, την σκυτάλη πήρε ο Αντιδήμαρχος τεχνικών έργων,

 




πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αλμωπίας κλπ  αξιωμάτων και φερόμενος από τώρα υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας  Ιωάννης Κετικίδης. Αυτή την φορά πραγματεύεται το συντριβάνι της κεντρικής Αριδαίος και  μαστιγώνει όλους αυτούς τους κακεντρεχείς που με την αρνητική τους  ενέργεια δημιουργούν προβλήματα   στην ομαλή λειτουργία του. Στην πετυχημένη προσπάθειά του να διασκεδάσει εντυπώσεις, δημότες και όσους διαθέτουν απλή νοημοσύνη γράφει:

 

«Δεδομένο Νο 1. Το συντριβάνι απλώς βούλωσε από σκουπίδια!!

 

Και αυτό θα πρέπει να μας βάζει όλους υπό σκέψεις για τις συνήθειες μας!

 

Μαζί θα πρέπει να προσπαθήσουμε για την καθαριότητα των κοινόχρηστων χώρων. Η ρίψη απορριμμάτων σε σημεία που δεν επιτρέπεται θα πρέπει να μας προβληματίσει.

 

Δεδομένο Νο 2. Το συντριβάνι είναι ένα όμορφο σημείο στο κέντρο της πόλης. Ένα σημείο που χαιρόμαστε να το βλέπουμε και να λειτουργεί!

 

Συμφωνούμε ότι είναι κάτι πολυ απλό. Και όμως αυτό το απλό και εύκολο πραγματακι που δίνει μια πινελιά στην καθημερινή εικόνα της πόλης τόσα χρόνια δεν λειτουργούσε!!

 

Αυτό που λειτουργούσε και είχε καλολαδωμένη μηχανή με σταθερό μεροκάματο δεν τα «έβλεπε» αυτά τόσα χρόνια... και ξαφνικά τι;;

 

Προς επίδοξους πανηγυρτζήδες:

 

Σοκαριστικό το ότι υπάρχει κάποιος/κάποια (δεν ξέρω τι είναι) που εύχεται να χαλάσει κάποια δομή του Δήμου Αλμωπίας νομίζοντας ότι θα βλάψει την Δημοτική αρχή!!!

 

Είναι εχθρός της Αλμωπίας, το λιγότερο επικίνδυνος και έρμαιο της ματαιοδοξίας του!»

 ----------------------------------------

Αλληλούια  και Αμήν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)