Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020

Δ. Μπίνος : Δεν πάει άλλο η απραξία Μπάτση

 

 

 

 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ

 

 Στην επιχειρούμενη  μετάθεση των ευθυνών στην αντιπολίτευση  από τον Χ. Μπάτση , για την πλήρη ανυπαρξία  της διοίκησης από  τον ίδιο , απάντησε ο προκάτοχός του Δημήτρης Μπίνος. Μιλώντας   το πρωί  Της  Τρίτης  στο Ράδιο Αλμωπία ,ο πρώην Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού "Η Αλμωπία της Καρδιάς μας" Δημήτρης Μπίνος απάντησε με σαφήνεια  και κατανοητά σε  όσα προσπάθησε  να τους επιφορτίσει πριν λίγες μέρες ο Χ. Μπάτσης για τις μη συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου λόγω μη απαρτίας επειδή δεν συμμετέχει η αντιπολίτευση. .

 

Απαντώντας  στις δηλώσεις του Χ.  Μπάτση για "υποκρισία της αντιπολίτευσης",  ο Δ.  Μπίνος αναφέρθηκε στην έγκυρη τοποθέτηση του συνδυασμού του σε σχέση με τον τρόπο που λειτουργεί το ανώτατο θεσμικό όργανο του Δήμου. Όπως είπε, η Δημοτική Αρχή αναγκάστηκε να κάνει με μεγάλη καθυστέρηση διαδικτυακές συνεδριάσεις, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία και αυτές , ωστόσο δεν υπάρχει μέριμνα για την ενημέρωση δημοσιογράφων και πολιτών. Όλα γίνονται στο σκοτάδι και κανείς δεν έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί για όσα αποφασίζει το Δημοτικό Συμβούλιο.

 

"Εμείς ζητήσαμε να ενημερώνεται ο κόσμος για όσα συζητάμε", τόνισε ο κ. Μπίνος και πρόσθεσε: "Ο κ. Μπάτσης και ο κ. Βέσκος, με την ανοχή των Δημοτικών Συμβούλων που συμμετέχουν στη Διοίκηση, απαξίωσαν το ρόλο του Δημοτικού Συμβουλίου. Η  πραγματική  πλειοψηφία καταγγέλλει τη λειτουργία τους ως αντιδημοκρατική". Κατηγόρησε τον κ. Μπάτση ότι με την αδιάλλακτη στάση του απαξιώνει και τον ίδιο τον θεσμό του Δημάρχου που εκπροσωπεί και τον κάλεσε να αντιληφθεί πως ο ρόλος του Δημάρχου είναι συνθετικός.

 Ο ίδιος  αλλά και οι  παρατάξεις  του  Σάκη Χατζηδημητρίου και Νίκου Παρούτογλου, διατηρώντας η κάθε μία την αυτοτέλειά της , έδειξαν από την αρχή τις καλύτερες προθέσεις για εποικοδομητική συνεργασία, κάτι που δυστυχώς είναι  μία ακόμα άγνωστη λέξη  για τον σημερινό δήμαρχο.  Τελικά επειδή όλοι εδώ ζούμε , ο καθένας βγάζει εύκολα τα συμπεράσματά του. Μόνο που ο καιρός φεύγει και η απραξία κάθε μέρα μεγαλώνει όλο και πιο πολύ, βλάπτοντας σοβαρά τον τόπο.

 

1 σχόλιο:

  1. Γιατί; Γιατί το κάνει αυτό ο Μπάτσης;
    Έχει τόσα πολλά "γραμμάτια";

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)