Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020

Πόσους Η/Υ έχει η επιχείρηση των Λουτρών Πόζαρ;

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ

Ίσως δεν είναι και τόσο τυχαία η μη πρόσκληση των συμβούλων της αντιπολίτευσης στις συνεδριάσεις του Διοικητικού συμβουλίου , όπως καταγγέλλει η παράταξη   του Νίκου Παρούτογλου.

Πέραν του προέδρου , σύμφωνα με πληροφορίες  από το περιβάλλον της διοίκησης  σχεδόν κανείς δεν γνωρίζει  και πολλά για τις αποφάσεις και κινήσεις του. Πρόσφατα ανατέθηκε σε πρόσωπο που αναλαμβάνει τα πάντα σχετικά με υπολογιστές , ποσό περίπου 4 χιλ , ευρώ για συντήρηση Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και φωτοτυπικών ,προκαλώντας μάλιστα την οργή μερίδας μελών του Διοικητικού Συμβουλίου. Γεννάται το ερώτημα , πόσους υπολογιστές και φωτοτυπικά έχει η επιχείρηση; Μήπως αν αγόραζε καινούργια θα κόστιζαν λιγότερα;  Πριν λίγο καιρό , όπως δημοσιεύτηκε στην διαύγεια ,  η επιχείρηση προχώρησε στην ενοικίαση …φωτοτυπικού. Φυσικά στο ίδιο πρόσωπο ανατίθενται  τα πάντα και από τον Δήμο.  Δεν υπάρχουν άλλοι σχετικοί με το αντικείμενο;

Όσο για τα Λουτρά οφείλει η Διοίκηση _όχι ο πρόεδρος που δεν απαντά διότι θεωρεί τα Λουτρά  προσωπικό του τσιφλίκι  -  να δώσει κάποιες εξηγήσεις. Και η αντιπολίτευση επιτέλους να ασκήσει τον έλεγχο  που  επιβάλλουν τα  καθήκοντά της.

 

2 σχόλια:

(3)