Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020

Συμμετείχε , τα είπε και αποχώρησε

 

 Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΑΚΗ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ:


 

Με σκληρή γλώσσα απάντησε ο Σάκης Χατζηδημητρίου στις δηλώσεις  του Χρήστου Μπάτση πριν λίγες μέρες,  περί υποκρισίας της αντιπολίτευσης.

 

Η παράταξη τουΣάκη  Χατζηδημητρίου συμμετείχε στην ηλεκτρονική συνεδρίαση του  Δημοτικού  Συμβουλίου  Αλμωπίας , με στόχο να δηλώσει το ενδιαφέρον για τη λειτουργία του ανώτατου θεσμικού οργάνου. ‘Όμως , αφού άσκησε σφοδρή κριτική στη Δημοτική Αρχή, αποχώρησε διαμαρτυρόμενη για την παντελή απουσία ενημέρωσης των πολιτών και για τη λήψη αποφάσεων στο σκοτάδι.

 

Ο Σάκης Χατζηδημητρίου χαρακτήρισε αυταρχικό και αλαζόνα τον Χ. Μπάτση και τόνισε ότι με τη συμπεριφορά του έχει απομονώσει το συνδυασμό του και οδηγείται στην καταστροφή. Όπως είπε, η αυταρχική και αλαζονική συμπεριφορά του  Δημάρχου κατάφερε να ενώσει την αντιπολίτευση, παρά τις διαφορές που υπήρχαν, με αποτέλεσμα το 70% του Δημοτικού Συμβουλίου να είναι απέναντι στις συμπεριφορές του Δημάρχου και των συνεργατών του.

 

Παράλληλα, κατηγόρησε για δήθεν ενδιαφέρον τον Χ. Μπάτση, καθώς όπως είπε είναι ο ίδιος που με τη στάση του απαξιώνει το ρόλο της αντιπολίτευσης και την εξαναγκάζει να απέχει από τις Συνεδριάσεις. Μάλιστα, τον κατέδειξε ως τον πραγματικό υποκριτή.

 

3 σχόλια:

  1. Για τόσο σοβαρά θέματα να μην συμμετέχουν. Δεν φταίει ο δήμαρχος εσείς φταίτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες σε κάποιον να σου εξηγήσει τι γράφει πιο πάνω

      Διαγραφή
  2. Αφού αποδεικνύεται καθημερινά η ανεπάρκεια του Μπάτση δεν πρέπει η αντιπολίτευση να τον στηρίξει για το καλό του Δήμου; Σάκη άσε τα κακιώματα και απέδειξε ότι το κοινό συμφέρον είναι αυτό που μετράει στις επιλογές σου. Θέσε τον εαυτό σου στις διαταγές του Μπάτση γιατί αυτό είναι το σωστό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)