Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020

«Έφαγαν» την πρόεδρο τους στο Σωματείο εργαζομένων του νοσοκομείου Έδεσσας


 

 

 

 

 

 

 

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Η ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ;

 

Η ΝΕΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΣΕ 

ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ Ν.Δ  ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ  ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ  ΤΟΥΣ

 

 


Επιτέλους στο Ν. Πέλλας μάθαμε ότι υπάρχει και Σωματείο Εργαζομένων  στο νοσοκομείο Έδεσσας . Μέχρι σήμερα δεν είδαμε πουθενά κάποια ανακοίνωση κυρίως για τον κορωνοιό , την στιγμή  μάλιστα που μόνο τον Νοέμβριο  υπήρξαν 70 θάνατοι. Χρειάστηκε μια συνέντευξη της προέδρου  για να θυμηθούν   τα υπόλοιπα μέλη , ( ή τους το θύμισαν άλλοι;)ότι υπάρχουν σαν σωματείο. Θυμήθηκαν ότι έπρεπε η πρόεδρος έπρεπε να ρωτήσει  το υπόλοιπο Δ.Δ. τι θα πει. Έτσι έδρασαν αστραπιαία και την… καρατόμησαν . Δεν μπήκαν όμως στον κόπο να πουν στον κόσμο  τι γίνεται με το νοσοκομείο και αν  όλα λειτουργούν στην εντέλεια. Στο Τύπο τουλάχιστον οι πληροφορίες που φτάνουν δεν είναι και οι καλύτερες , παρά τις προσπάθειες που γίνονται. Ας ελπίσουμε ότι τώρα με το « φάγωμα» της προέδρου των εργαζομένων όλα να πάνε καλά . Όπως όλα δείχνουν το Σωματείο εκτέλεσε πιστά τις οδηγίες της Διοίκησης . Δεν μένει παρά και η Διοίκηση να ανταποδώσει  τα δικά της .  Το χειρότερο όμως είναι ότι το Σωματείο κατηγορεί την πρόεδρο  ότι προέβη   σε ψευδείς δηλώσεις(  δεν αναφέρει όμως ούτε μία)  σε τοπικό μέσο ενημέρωσης, υποδεικνύοντας με αυτό τον τρόπο ανάρμοστη και αντισυναδελφικη συμπεριφορά, καθώς πριν κάνει την οποιαδήποτε δήλωση, δεν φρόντισε να ενημερώσει κανένα από τα μέλη του ΔΣ.

Μετά από αυτό, έγινε η αντικατάσταση της.

 

 

 

ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΕΣ

Φυσικά μόνο κατάντια και εκφυλισμό του συνδικαλισμού δίνουν  την εντύπωση   οι κινήσεις του Σωματείου Εργαζομένων στο νοσοκομείο Έδεσσας. Στις αρχές του μήνα υπήρχε ευχαριστήριο της νέας προέδρου προς βουλευτή της Ν.Δ. του  νομού,το οποίο μάλιστα υπογράφει ως εκπρόσωπος των εργαζομένων . Τότε ρωτήθηκε άραγε το Σωματείο ή ήτανε σε γνώση το συγκεκριμένο ευχαριστήριο και από πού προκύπτει;

 

Σχετικά με αίτημά η εκπρόσωπος του Σωματείου, Σάγγα Ανδρονίκη εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες προς τον βουλευτή ………. για την ανταπόκριση του. Συγκεκριμένα αναφέρει:

 

"Αισθάνομαι το χρέος να ευχαριστήσω δημόσια τον βουλευτή Πέλλας ……….. για την σημαντική του παρέμβαση καταθέτοντας ως αναφορά με αριθμό πρωτοκόλλου 664/02-12-2020 στη Βουλή το δίκαιο αίτημα μας, κατόπιν προσωπικής επικοινωνίας μου μαζί του. Οφείλω να κάνω γνωστό ότι ο κ………. είναι 

ΑΣΤαπό την αρχή στο πλευρό των εργαζομένων οι οποίοι δίνουν τον προσωπικό τους αγώνα στην «μάχη» κατά του κρορωνοϊου

 

Με εκτίμηση

Εκπρόσωπος Σωματείου Εργαζομένων

Γ. Νοσοκομείου Έδεσσας

Σάγγα Ανδρονίκη"

3 σχόλια:

  1. Από ότι βλέπω,όλο το συμβούλιο είναι δημοκρατικών φρονημάτων.Ποσο ντρέπομαι,που ζω σαυτόν τον Νόμο.Χουντα είναι θα περάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλα μονο την ποζα της Ανδρονικης που βλεπεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε ναι! Λες αυτός ο άνθρωπος μπορεί να υπερασπιστεί επάξια τα δικαιώματα του κλάδου των φανατικών της selfie.

      Διαγραφή

(3)