Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021

Βιασμός της Δημοκρατίας σε live μετάδοση του δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας

 ΞΕΣΠΑΜΑ ΣΑΚΗ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑΚΗ ΝΙΒΟΥΡΛΗ

ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΕΣΚΟΣ

ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥ Ο Χ. ΜΠΑΤΣΗΣ

 

 

Ξεπέρασε τους πάντες και τα πάντα  ο Δήμος Αλμωπίας. Μπορεί μέρος της επικαιρότητας  να ταλανίζουν διάφοροι παλιοί  βιασμοί   και άλλες παρόμοιες καταστάσεις,’όμως ο Δήμος Αλμωπίας  το απόγευμα της Τρίτης σε ζωντανή μετάδοση έδειξε  το πιο σκληρό πορνό  με θύμα την Δημοκρατία . Μετά από τρίωρη συζήτηση δια τηλεδιασκέψεως του προϋπολογισμού και αφού αυτός  ψηφίστηκε μόνο από την παράταξη του δημάρχου και  ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΊΑ ΝΑ ΨΗΦΊΖΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΆ  , ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου  Δημήτρης Βέσκος , θυμήθηκε να γνωρίσει στο Σώμα ότι αν δεν υπάρχει άλλη πρόταση προϋπολογισμού , ψηφίζεται και με  μειοψηφία ο σ προυπολογισμός  που κατατέθηκε , σύμφωνα με νεώτερες εγκυκλίους  περί «¨κυβερνησιμότητας ¨»των Δημων . Σκληρή ήταν η κριτική που άσκησε ο Σάκης Χατζηδημητρίου κάνοντας λόγο για έλλειψη Δημοκρατίας  ,με ευθύνη όσων συνέταξαν τις εγκυκλίους , αφήνοντας όμως αιχμές και για αυτούς που τις αποδέχονται  άκριτα  επειδή έτσι τους βολεύει.

Ο Δ. Βέσκος έδειξε πλήρη κατανόηση , όμως αυτός απλά εφαρμόζει τους... νόμους , όπως διευκρίνισε 

 

.Εκρηκτικός ήταν και ο Δημοτικός Σύμβουλος Τάκης Νιβουρλής της παράταξης του  Δ. Μπίνου . Δικαιολογημένα , εκφράζοντας και την απλή λογική, απευθύνθηκε στον Δ. Βεσκο λέγοντας:

 

«: Τι μας φωνάξατε να κάνουμε, να πάρετε μόνο παρουσίες, το χαμόγελο σου είχε φτάσει στα αυτά(εννοούσε όσο διάβαζε το αποτέλεσμα). Τι είμαστε μαριονέτες, αφήσαμε τις δουλειές μας για προδεδικασμένα γεγονότα. »

Η όλη μεθόδευση από την πλευρά του Δημάρχου  είναι ολοφάνερη και την καταλαβαίνει και ένα μικρό παιδί. Οχυρωμένος από τις διάφορες εγκυκλίους αγνοεί επιδεικτικά το 75 του κόσμου της περιοχής.  Μπορούσε κάλλιστα πριν την κατάθεση του προϋπολογισμού  να ζητήσει  την συνεργασία και των άλλων παρατάξεων Η λέξη συνεργασία όμως όπως όλα δείχνουν  δεν πρόκειται να υπάρξει ούτε στα λόγια ούτε στην πράξη αυτής της δημοτικής θητείας.

Ο Δ. Βέσκος , ηθικά τουλάχιστον οφείλει να ενημερώνει το δημοτικό συμβούλιο για κάποιες κορυφαίες  διαδικασίες . Προτίμησε να απολαύσει ένα εκ των προτέρων τετελεσμένο γεγονός , σκηνοθετώντας  τέλεια , έναν σκληρό βιασμό της απλής λογικής  και της δημοκρατίας. Με απλά λόγια σκηνοθέτησε  την πιο ...ευρηματική ΤΣΟΝΤΑ

Κατά τα ‘άλλα  η μεν παράταξη που κυβερνά βρήκε τον προϋπολογισμό , αναπτυξιακό και με όραμα , χωρίς όμως να αναφέρει κάτι συγκεκριμένο. Αντιαναπτυξιακό τον χαρακτήρισε  η αντιπολίτευση , ενώ ο Δ. Μπίνος διαπίστωσε ότι περιλαμβάνει  μόνο συνεχιζόμενα έργα της δικής του θητείας.

 Ο  Δήμαρχος Χ. Μπάτσης επιβεβαίωσε ξανά ότι ζει στον δικό του κόσμο, ανακαλύπτοντας τώρα , ότι ορισμένα τοπικά ΜΜΕ , διαστρεβλώνουν


τα δελτία τύπου του δήμου.

 

 

2 σχόλια:

  1. Πέτρο δίκιο έχει ο δήμαρχος. Όλα τα μέσα υποστηρίζεται Μπινο. Ούτε ένας είτε πολιτευση είτε αντιπολίτευση δεν αναφέρθηκε συγκεκριμένα. Σαν πολίτης πιστεύω δε έχουν ιδέα τι περιλαμβάνει ο προϋπολογισμός. Θέατρο όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mήπως είσαι επηρεασμένος από τον Χρυσοχοίδη και τις γνώσεις του περί μνημονίου :

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)