Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021

Πρόταση Π. Τσαρκνιά για έκτακτη σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων τηςΔημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας "ΛΟΥΤΡΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣΑΕ"

 


>Κε Πρόεδρε, Κε Δήμαρχε,μετά τις δυσμενείς και πιθανά καταστροφικές εξελίξεις που φέρνει το σχέδιο νόμου της Κυβέρνησης αυτής και τουΥπουργείου Τουρισμού για την δημοτική μας
επιχείρηση, για όλες τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνταιπαράλληλα και για την τοπική μας οικονομία θεωρώ επιβεβλημένη και ΠΡΟΤΕΙΝΩ την εντελώς άμεση σύγκλησητης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας "ΛΟΥΤΡΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΔΗΜΟΥΑΛΜΩΠΙΑΣ ΑΕ", προκειμένου να γίνει ενημέρωση για τις εξελίξεις και να καθοριστούν οι ενέργειες και η αντίδρασητης δημοτικής επιχείρησης και του Δημοτικού

 

ΤσαρκνιάςΔημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αλμωπίας μας Συμβουλίου.

4 σχόλια:

  1. Τρέχετε τώρα εσείς να σώσετε οτιδήποτε αν σώζετε.
    Τα καθίκια που αφενός βυζαίνουν αυτές τις επιχειρήσεις χρόνια και αφετέρου με την ταύτισή τους με τέτοιες πολιτικές- που ήταν σίγουρο ότι θα οδηγήσουν εδώ- κάνουν χοντροκομμένο τουμπεκί.
    Κάποιοι που δεν έχουν ιερό και όσιο , αλλά μοναδική τους στοχοπροσήλωση είναι η κατάληψη της εξουσίας, ψελλίζουν τάχα μου ότι ανησυχούν.
    Όλοι είναι συνυπεύθυνοι. Δεν τους ένοιαξε για το ότι αρμέγανε κάποιοι τους πόρους του τόπου τους. Δεν τους ένοιαξε που είχαν καταστεί χώροι για να τρώνε και να ρουσφετολογούν. ΔΕΝ θα τους νοιάξει που εκποιείται ο τόπος τους. Να είσαι σίγουρος ότι πολύ σύντομα θα βγουν οι χρήσιμοι ηλίθιοι που λένε ότι το κράτος δεν πρέπει να είναι επιχειρηματίας, ότι υπάρχει αδιαφάνεια, ότι πρ΄πει να έρθει ένα επιχειρηματίας μπλα μπλα μπλα...
    Θα είναι τα ίδια ξεράσματα ή τα σκυλάκια τους.
    Αντί να αποκαλύψετε πρόσωπα που άφησαν το δαχτυλικό τους αποτύπωμα στην παρακμή, τη ρεμούλα, το ρουσφέτι και τη σαπίλα, ζητάτε τη συνδρομή τους για τη δημιουργία μετώπου για την ανατροπή!
    Πώς έλεγε παλιά ο( δικός τους) Σαββόπουλος...
    "Ολαρία ολαρά, γύρω γύρω τα παιδιά
    ο μαρκήσιος Ντε Σαντ μ' ένα χίπη,
    ο φονιάς με το θύμα αγκαλιά
    ο γραμματέας μαζί με τον αλήτη
    κι η παρθένα με τον σατανά"
    Κερασμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο μεταξύ τα πετσομπουκωμένα καρακομματόσκυλα της ενημέρωσης ρίχνουν στην πιάτσα το σενάριο: Ο Μπάτσης (το ανεπαρκέστατο τίποτα. Συμφωνούμε.) φταίει για ότι γίνει!Επειδή δεν κινήθηκε έγκαιρα!
    Αυτοί που νομοθετούν δεν έχουν καμία ευθύνη! Και άραγε τι θέλουν να πετύχουν με αυτό το νομοθέτημα; Τίποτα δεν ακούγεται.
    Προκειμένου να μην καταλάβουν οι τελεμέδες που τους ακολουθούν τι κάνει το κόμμα τους , βρήκαμε ένα ταγάρι και τα φορτώνουμε όλα.
    Πόσο ξεπουλητάρι μπορεί να γίνει κάποιος;
    Ακόμα και τον τόπο του να πουλήσει για χάρη του κόμματός του;
    Ε άμα μας ταϊζει;
    Και επίσης.
    Εσείς σαν ιστοσελίδα μπράβο που αναδείξατε το θέμα.Όχι σήμερα, αλλά εδώ και καιρό.
    Θα ήθελα να ήξερα , πότε τα πετσομπουκωμένα blog ενημερώσανε ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο και ότι πρέπει να αντιδράσουμε.
    Για να μην αποκαλυφθούν οι καταστροφικές πολιτικές της ΝΔ δεν έβγαλαν (όπως και άλλες φορές) τσιμουδιά.
    Τώρα θάβουν τον κακομοίρη που δεν ξέρει που πατά και που πηγαίνει.
    Δεν ντρέπονται;
    Δεν ντρέπονται.

    Το κόμμα που τον ταϊζει όμως , ΠΟΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο Πέτρο. Ίσως το μεγαλύτερο θέμα των τελευταίων χρόνων στην Αλμωπία. Θέλει ιδιαίτερο χειρισμό. Μπορεί να καταστραφούν μεγάλες περιουσίες. Η Δ Η έπρεπε να γίνει συνέλευση . Να οργανοθούν οι επαγγελματίες. Τι περιμένουν !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάντως καλά που γραφετε κι εσείς. Στα "γνωστά" δημογραφικά "κρεωοπωλεια" μόνο αν τα χώσεις στον δήμαρχο βλέπεις δημοσιευμένο σχόλιο.
    Αν ειδικά πεις κάτι για την ακρίδα που κυβερνάει...
    Μπαλτάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)