Κυριακή 21 Μαρτίου 2021

Σύλλογος Εδεσσαίοι Στην Πράξη

Δεν υπάρχουν γεωγραφικά όρια στην αλληλεγγύη και στην αλληλοϋποστήριξη.
Την Παρασκευή 19 Μαρτίου γίναμε μια αγκαλιά με τους κατοίκους του Τυρνάβου

.
Μετά τους καταστροφικούς σεισμούς στην περιοχή του Τυρνάβου, οι «Εδεσσαίοι στην Πράξη», νιώσαμε την ανάγκη να προσφέρουμε την βοήθειά μας, στους κατοίκους της περιοχής που τόσο δοκιμάζονται.
Έτσι, αφού ήρθαμε σε επαφή με τις τοπικές δημοτικές αρχές, οι οποίες μας κατεύθυναν για το ποιες είναι οι πραγματικές ανάγκες, παραδώσαμε στον Δήμο Τυρνάβου, τρεις παλέτες με κλινοσκεπάσματα και στρώματα, προκειμένου να συνδράμουμε στις προσπάθειες ανακούφισης του τοπικού πληθυσμού.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Σύλλογο Ποντίων και Μικρασιατών Άρνισσας με την επωνυμία «Οι Αργοναύται» και τον Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Νέων Άρνισσας (Μ.Ε.Σ.Ν.Α.), για την καθοριστική τους συνεργασία στην συλλογή των αγαθών που παραδόθηκαν. Τον Πέτρο Μπασιούρη για την μεταφορά των αγαθών. Τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Άρνισσας «Ο ΒΟΡΑΣ» και την «ΤΡΥΦΩΝΙΔΗΣ ΛΑΪΟΣ Α.Ε.» για την πολύτιμη βοήθειά τους.
Τέλος, το μεγαλύτερο ευχαριστώ το οφείλουμε σε όλους εσάς που, για ακόμα μια φορά, ανταποκριθήκατε στο κάλεσμά μας, με αποτέλεσμα να πραγματοποιηθεί η παραπάνω πράξη βοήθειας και υποστήριξης προς τους δοκιμαζόμενους συμπατριώτες μας.



Συνημμένα12:44 μ.μ. (πριν από 3 ώρες)



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)