Δευτέρα 5 Απριλίου 2021

Η πρώτη αντίδραση των εμπόρων στα νέα μέτρα: «Είναι για επαίτες»

Η πρώτη αντίδραση των εμπόρων στα νέα μέτρα: «Είναι για επαίτες»

Οργισμένος ο εμπορικός κόσμος για τα κλειστά καταστήματα σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα. «Για επαίτες», λένε, τα νέα μέτρα στήριξης. Ανοίγουν συμβολικά μέχρι την Παρασκευή.

Ανακοινώθηκαν τα νέα μέτρα στήριξης για τις επιχειρήσεις που θα μείνουν κλειστές τον Απρίλιο με κρατική εντολή, ωστόσο, οι έμποροι σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα δεν μένουν ικανοποιημένοι και είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τη διαμαρτυρία τους ενάντια στην κυβερνητική απόφαση να παραμείνουν κλειστά τα καταστήματα σε αυτές τις περιοχές της χώρας.

Στην πρώτη τους αντίδραση μετά τις ανακοινώσεις του Χρήστου Σταϊκούρα το πρωί της Δευτέρας, τονίζουν ότι θα ανοίξουν τα καταστήματά τους χωρίς προσωπικό, συμβολικά, μέχρι την Παρασκευή σε ένδειξη διαμαρτυρίας.
Συγκεκριμένα, έμπορος από τη Θεσσαλονίκη που μίλησε στον ΑΝΤ1 λίγα λεπτά αφότου ανακοινώθηκαν τα νέα μέτρα στήριξης, ανέφερε ότι θα παραμείνουν ανοιχτοί αλλά χωρίς να γίνεται «καμία συναλλαγή».

Από την πλευρά του, μιλώντας επίσης στον ΑΝΤ1, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών, Κώστας Ζαφειρόπουλος, στο πρώτο του σχόλιο έκανε λόγο για «μέτρα για επαίτες» και υπογράμμισε πως «είναι ελαχιστότατα μπροστά σε αυτά που χάνουμε» τα ποσά που ανακοίνωσε η κυβέρνηση ότι θα δοθούν. «Θα συνεχίσουμε», ανέφερε, «τη διαμαρτυρία».

Με πληροφορίες από τον ΑΝΤ1 TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)