Παρασκευή 28 Μαΐου 2021

Προσχώρησε στον ΣΥΡΙΖΑ ο Συμεών Κεδίκογλου

Προσχώρησε στον ΣΥΡΙΖΑ ο Συμεών Κεδίκογλου

Το γραφείο του Αλέξη Τσίπρα επισκέφθηκε σήμερα ο Συμεών Κεδίκογλου, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για κοινό αγώνα. «Φορέας σήμερα της δημοκρατικής παράταξης είναι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ», είπε ο πρώην βουλευτής και υφυπουργός Παιδείας.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, δέχθηκε σήμερα στο γραφείο του στη Βουλή τον πρώην βουλευτή και υφυπουργό Παιδείας, Συμεών Κεδίκογλου.

Κατά τη συνάντηση ο πρώην βουλευτής ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Αλέξη Τσίπρα, εξέφρασε την επιθυμία του να στρατευθεί στον κοινό αγώνα για την άμβλυνση των κοινωνικών ανισοτήτων, την υπεράσπιση του κοινωνικού κράτους και των εργασιακών δικαιωμάτων, που καταστρατηγεί βάναυσα η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Καθώς και για τη προοπτική νίκης του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία και της προοδευτικής παράταξης, με στόχο την προοδευτική διακυβέρνηση του τόπου.

Αμέσως μετά τη συνάντησή τους ο κ. Κεδίκογλου «ανέβασε» μια ανάρτηση στο facebook, στην οποία αναφέρει πως «από την αριστερά έως και το κέντρο, τους ενώνει η κοινή διαδρομή αγώνων για κοινωνική δικαιοσύνη» και ότι ο ίδιος αισθάνεται χρέος ν’ ανταποκριθεί στο κάλεσμα του Αλέξη Τσίπρα για κοινό σκοπό.

Αναλυτικά:

«Καθώς η πανδημία θα υποχωρεί, θα αποκαλύπτεται όλο και περισσότερο το πρόσωπο της διαχρονικής δεξιάς: η έλλειψη σεβασμού στους θεσμούς, ο πελατειασμός, η ανάλγητη πολιτική εναντίων των πολλών αδύναμων και υπέρ λίγων ισχυρών. Απέναντι στέκονται όσοι αυτοχαρακτηρίζονται προοδευτικοί πολίτες: από την αριστερά έως και το κέντρο, τους ενώνει η κοινή διαδρομή αγώνων για κοινωνική δικαιοσύνη. Παραμερίζοντας επιμέρους διάφορες πρέπει να ενωθούν και να συμπαραταχθούν ώστε να αποτυπωθεί στις επόμενες εκλογές αυτό που στον τόπο μας ιστορικά αποτελεί κοινωνική πλειοψηφία. Φορέας σήμερα της δημοκρατικής παράταξης είναι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και φυσικός επικεφαλής και εκφραστής ο πρόεδρος του Αλέξης Τσίπρας. Υπηρετώντας αυτή την παράταξη όλη μου τη ζωή, έχοντας μια κρυστάλλινη διαδρομή, αισθάνομαι χρέος να ανταποκριθώ στο κάλεσμα κι ενώνω τις δυνάμεις μου για τον κοινό σκοπό. Σ’ αυτήν την πορεία ξανασυναντώ και καλώ παλιούς και νέους φίλους σε ελπιδοφόρους αγώνες!»

Πηγή: ieidiseis.gr

3 σχόλια:

  1. Συμεών Κεδίκογλου 2019: «Ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε στην εξουσία με κυνικά ψέματα» (video)
    https://dailypost.gr/parapolitika/sumewn-kedikoglou-2019-o-suriza-hr8e-sthn-eksousia-me-kunika-psemata-video/
    Άλλο ένα λαμόγιο που προσχωρά στην ΑΕ ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι μου θύμησες Θάλεια!
    Βέβαια ο Κεδίκογλου δεν έχει το μέγεθος και το ήθος ενός Χρυσοχοΐδη,μιας Μενδώνη,μιας Διαμαντοπούλου, ενός Βενιζελου, ενός Πάγκαλου, ενός Θεοδωρικακου...
    1.Τι έλεγε ο Άδωνις για τον Κυρ. Μητσοτάκη και τη Siemens ...https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://m.youtube.com/watch%3Fv%3D0YdLuQYEARo&ved=2ahUKEwi_zrj9-fDwAhUjB2MBHZ08DywQtwJ6BAgDEAI&usg=AOvVaw0LZOMBtuR-4BjvQh8ZiVrU
    2.ΑΔΩΝΙΣ : Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ !!!
    https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://m.youtube.com/watch%3Fv%3DHCIqkZZzhJo&ved=2ahUKEwi6vfHW-vDwAhUvAmMBHU6eDSMQtwJ6BAgIEAI&usg=AOvVaw2HBx661oWQKF-MfMeY18Vu
    Να συνεχίσω Θάλεια; Αρκεί λέω. Αν πάλι δεν σου αρκεί, θα σε τρατάρω τόμους.
    Λες να κάνουν τον Κεδίκογλου Αντιπρόεδρα οι συριζαίοι, όπως το κόμμα των λαμόγιων τον Αδωνα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ΑΕ τα ίδια σκ@@ά.Απλά τα ζώα τους ψηφίζουν αυτοί τα κοναμάνε και τους πετάνε κανένα κόκκαλο να γαυγίζουν που και που. Θλίψη....

      Διαγραφή

(3)