Παρασκευή 14 Μαΐου 2021

Καλορίζικη...


Προσέλαβαν τη σύζυγο του Γιώργου Κουμουτσάκου στη Βουλή...

Και τις συζύγους των βουλευτών άρχισε να προσλαμβάνει η Βουλή!  Όπως αποκαλύπτει η ΑΥΓΗ, στο ελληνικό Κοινοβούλιο προσελήφθη η σύζυγος του βουλευτή της Ν.Δ. Γιώργου Κουμουτσάκου Ρεγγίνα Καρρά. Η ασυνήθιστη για τα κοινοβουλευτικά χρονικά πρόσληψη έγινε την τελευταία ημέρα εργασιών της Βουλής, πριν κλείσει για τις διακοπές του Πάσχα, και υπογράφεται από τον πρόεδρο του σώματος Κώστα Τασούλα.

Υπενθυμίζεται ότι η Ρ. Καρρά στο... επίσημο βιογραφικό του Γ. Κουμουτσάκου δηλώνεται ως σύζυγος του βουλευτή και πρ. υπουργού και πρ. ευρωβουλευτή της Ν.Δ. Γ. Κουμουτσάκου. Ταυτόχρονα είναι και κόρη του καθηγητή της Νομικής Αργύρη Καρρά, ο οποίος ήταν γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου στις κυβερνήσεις Καραμανλή την περίοδο 2004 - 2009. Η οικογένεια Καρρά έχει ιστορία στη Ν.Δ., καθώς ο Α. Καρράς είχε διοριστεί από τον Καραμανλή ως ο πρώτος επικεφαλής της ΟΝΝΕΔ μετά τη Μεταπολίτευση, ενώ το 1976 διορίστηκε γενικός γραμματέας Τύπου και Πληροφοριών και το 1978 γενικός γραμματέας του υπουργείου Παιδείας.




Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάζει η ΑΥΓΗ, ο διορισμός της Ρ. Καρρά στη Βουλή έγινε στις 23 Απριλίου, με το σχετικό έγγραφο να υπογράφεται από τον Κ. Τασούλα. Η Ρ. Καρρά θα παρέχει ανεξάρτητες υπηρεσίες νομικού συμβούλου στο Τμήμα Νομικής Υποστήριξης της Βουλής για ένα έτος και συγκεκριμένα για το χρονικό διάστημα 19 Απριλίου 2021 - 18 Απριλίου 2022.

Η αμοιβή τής Ρ. Καρρά, σύμφωνα με την απόφαση Τασούλα, την οποία δημοσιεύει η ΑΥΓΗ, ορίζεται στο ποσό των 1.750,00 ευρώ πλέον ΦΠΑ. Επισημαίνεται ότι ως ανεξάρτητος σύμβουλος η Ρ. Καρρά θα μπορεί να κρατήσει και την εργασία της στο δικηγορικό γραφείο Καρρά, το οποίο βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά από τη Βουλή, στην οδό Βαλαωρίτου.

Υπογραμμίζεται ότι για να προσληφθεί η Ρ. Καρρά στη Νομική Υπηρεσία της Βουλής, απολύθηκε δικηγόρος η οποία αμειβόταν με μπλοκάκι και 800 ευρώ καθαρά τον μήνα και δεν διατήρησε το γραφείο της, ενώ είναι και μητέρα ανήλικων τέκνων. Η σύμβαση της συγκεκριμένης δικηγόρου έληξε στις 25 Μαρτίου και δεν ανανεώθηκε παρά το ότι υπήρχε θετική εισήγηση του προϊσταμένου της...

Για την απόλυση της εργαζόμενης των 800 ευρώ υπήρξε σφοδρή αντιπαράθεση στο σωματείο των εργαζόμενων της Βουλής. Η Ενωτική Δράση Εργαζομένων Βουλής κατήγγειλε την απόλυση, ενώ η προσκείμενη στην πλειοψηφία Ενιαία Κίνηση Υπαλλήλων Βουλής υποστήριξε πως η αντιπολίτευση κινδυνολογεί και ξεπέρασε το θέμα τής απόλυσης με τη φράση «εργαζόταν με σύμβαση έργου (‘μπλοκάκι’), η οποία έληξε αυτοδικαίως».

Οι δύο αποφάσεις τής Βουλής για την πρόσληψη της συζύγου Κουμουτσάκου και ακόμα ενός δικηγόρου. Και οι δύο στη θέση απολυμένης δικηγόρου των 800 ευρώ, που είναι και μητέρα δύο ανήλικων παιδιών

Στη θέση ενός προσέλαβαν δύο

Σε κάθε περίπτωση, η αρνητική στάση τού προέδρου της Βουλής για την ανανέωση της σύμβασης εξηγείται, καθώς είχε ήδη ξεκινήσει η μεθόδευση για την πρόσληψη όχι μόνο της Ρ. Καρρά αλλά και ακόμη ενός δικηγόρου! Από τις 23 Μαρτίου το Τμήμα Προμηθειών της Βουλής είχε ζητήσει με υπηρεσιακό σημείωμα την πρόσληψη δικηγόρου.

Όμως η Βουλή, αφού απέλυσε τη δικηγόρο των 800 ευρώ, έγινε… ανοιχτοχέρα. Στη θέση μίας δικηγόρου των 800 ευρώ πήρε δύο δικηγόρους με συνολική αμοιβή 3.250 ευρώ καθαρά! Εκτός από τη Ρ. Καρρά (που αμείβεται με 1.750 ευρώ καθαρά), προσελήφθη και ο Λεωνίδας Ερωτοκρίτου με αμοιβή 1.500 ευρώ καθαρά!

Πρόκειται για έναν νέο δικηγόρο -αποφοίτησε από τη Νομική Κομοτηνής μόλις το 2015-, ο οποίος συστήνεται με νόημα: «Με γοητεύει η πολιτική. Απεχθάνομαι τον λαϊκισμό»...

ΑΥΓΗ

 

20 σχόλια:

  1. Τι ψηφίσατε ρε ζώα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γάμησε τα φίλε, ζούμε σε μια περιοχή, ακροδεξιών.Δεν είδες ο άλλος πως βγήκε δήμαρχος;Είχε δίπλα του έναν παππά και έλεγε η Μακεδονία είναι Ελληνική.Εχει πολλά.

      Διαγραφή
  2. Ευτυχώς που δεν καπνίζει η κυρία σαν τον Πολακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε αυτοί είναι χαζοί.Πήραν αυτή για ένα χρόνο με καλό βιογραφικό ενώ εμείς είχαμε πάρει τον Καρανίκα για τέσσερα χωρίς βιογραφικό.Α ρε κορόιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευτυχώς φίλε γράφεις ανώνυμα.
      Έτσι δε θα χρειαστεί να ζητάς συγγνώμη από τον Καρανίκα όπως ο Γεωργιάδης*.
      *Όχι ο παιδεραστής.Ο άλλος. Ο νανογιλέκος.

      Διαγραφή
    2. Ρε Γίδι δεν έμαθες ότι τα καλά βιογραφικά τα έχουν οι τεμπέληδες;
      Δεν παρακολουθείς Πατέλη; Τον σύμβουλο του Μιζοτάκη;
      Αυτός που είχε πει:"Ο πρωθυπουργός προφανώς και έχει γνωρίσει τον σύζυγό μου, όπως έχω γνωρίσει και εγώ τη σύζυγό του"
      Θυμήθηκες;
      Θα ακούς τον κ. Πατέλη και θα βγάζεις γλωσσίτσα.

      Διαγραφή
    3. Ρε σύντροφε συνανώνυμε παρεξήγησες.Εδώ δε μπαίνουν δεξιοί,μόνο εμείς γράφουμε.Άσε δεν ασχολούμαι με βλακείες τύπου Γεωργιάδη.Έχω να ασχοληθώ με τα δεκάδες φωτοβολταικά που εντελώς αξιοκρατικά κατάφερα να πάρω άδειες.Θέλω να μοιάσω του Σταθάκη και του Τσακαλώτου.Η γυναίκα μου η Παγώνα διορίστηκε καθηγήτρια στο πανεπιστήμιο μαζί με την Περιστέρα πριν βγουν οι δεξιοί.Μπορεί να αγοράσω και κανάλι.Θα σου κάνω συνέντευξη τότε με κουκούλα μη σε γνωρίσουν, μαζί με τον αρχιεπίσκοπο τσαρκνιά ,να συζητήσουμε για τα σκόπια,την επανάσταση και τη Σκάρλετ Γιόχανσον.Όσο για τους παιδεραστές,γιατί ρε τους μειώσαμε με νόμο τις ποινές;Αλλά και τι μας πειράζουν,αφού είμαστε μαζί με όλους τους προοδευτικούς ανώμαλους;Δε ψηφίσαμε να παντρεύονται μεταξύ τους οι πούστηδες και οι λεσβίες;Έλα μην είσαι κομπλεξικός,κοίτα μπροστά με όραμα.

      Διαγραφή
    4. Συναγκωνιστη,δεν κατάλαβα καλά από το τρομώδες παραλήρημα.
      Δεν ασχολείσαι με τον Γεωργιάδη τελικά ή ασχολείσαι; Αν δεν ασχολείσαι γιατί κανείς αναφορά σε ανώμαλους; Στέλνεις χαιρετίσματα στον δασκαλο ορθοφωνίας του πρωθυπουργού;
      Συναγκωνιστη, είδες που με το νόμο του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να παντρευτεί τον καλό του ο πρωθυπουργικού σύμβουλος ο Πατέλης;
      Και δε μου λες συναγκωνιστη τώρα που θα γίνουμε κυβέρνηση θα αλλάξουμε το συριζαιικο νόμο που μειώνει τις ποινές;
      Τι; Είμαστε κυβέρνηση; Πότε;
      Συναγκωνιστη δε θα λες Σκόπια. Θα λες Βόρεια Μακεδονία. Οι πρωθυπουργός μας ειπε πως πρέπει να εφαρμόσουμε την ιστορική συμφωνία των Πρεσπών.
      Τώρα σκύψε να δω το τατού i love Prespes σε ποιο μάγουλο το χτύπησες;



      Διαγραφή
    5. Σου είπε τα νέα η Παγώνα;
      ΠΑΣΟΚ και ΝΔ διαχρονικά χρηματίζονταν από τη Siemens.
      Θες να μου πεις για τη Σκάρλετ;

      Διαγραφή
    6. Θες να αγοράσεις κανάλι νούμερο;
      Θα σου έλεγα να συμβουλευτείς τον Καλογριτσα αλλά τον πείραξε το εμβόλιο και έχει εξαφανιστεί από τη Βουλή.
      Δεν το βλέπω να κλείνουμε τον Πάπα μέσα.
      Πάλι πατάτα κάναμε;

      Διαγραφή
    7. Σύντροφε θα γράψεις και τέταρτη απάντηση,να απαντήσω ή να περιμένω;Δε θα μιλάς για πασοκ γιατί πήρατε και πρώην βουλευτές και μάλιστα εκλεκτούς π.χ κουρουμπλής αλλά και άλλο 37% ψηφοφόρων του για να φτάσετε στο 40% κάποτε.Πολλοί από αυτούς που δε σας ξαναψήφισαν τους αποκαλείς τώρα ζώα.Ο σύριζα είναι το πλέον συστημικό κόμμα που οι αμερικάνοι το εκλέξαν σε χρόνο ρεκόρ βάζοντας απομίμηση του σάκη ρουβά και πρόεδρο δεκαπενταμελούς μέσω μίντια, έναν άκοπο πρόθυμο που ο μπαμπάς του έπαιρνε δημόσια έργα επί χούντας.Αυτός λοιπόν θα έσκιζε το μνημόνιο και θα τα καταργούσε όλα με ένα νόμο.Μόλις εκλέχτηκε πήγε και χτύπησε τατού στο δεξί μάγουλο, στους φονιάδες των λαών.Είναι μετά τον yes man και το σημίτη στα Ίμια,ο τρίτος που έσκυψε.Είναι επίσης ο πρώτος αρχηγός κράτους που έκανε δημοψήφισμα και το ΟΧΙ το έκανε ΝΑΙ.Μετά πήγε στη μέρκελ και χτύπησε τατού και στο άλλο μάγουλο το "εοκ και νάτο το ίδιο συνδικάτο κι εμείς μαζί σας".Το είπε και η φραου πως ήταν το πιό συνεργάσιμο υπαλληλάκι.Άντε να κρυφτείτε στα λαγούμια σας ρε πληρωμένοι τυφλοπόντικες που λερώσατε το όνομα της αριστεράς.Αντικομμουνιστικά καθίκια.

      Διαγραφή
    8. Βλάκα να ενημερωνεσαι τουλάχιστον για τα θέματα που το κώμα και οι τυχοδιώκτες του ζητάνε συγγνώμη.
      Τελευταία ήταν ο τηλεπωλητής αντιπρόεδρος που σέρνοντας ζητούσε συγχώρεση από τον Καρανίκα.
      Ποιον! Τον Καρανίκα!
      Αχαααααααααααααααααααα Μα τον Καρανίκα!
      Προτελευταία ήταν...
      Πες του Λιγνάδη που είναι από πίσω σου να σου θυμισει διαβάζοντας τι χτύπησες στο μάγουλο.
      I lave Prespes.
      Πιο παλιά ήταν για τα fake news περί εργολάβου πατέρα στη χούντα.
      Κάποια ζωαδια βέβαια, ακόμα δεν ενημερώθηκαν για το κομματικό μπουλκουμέ και βελάζουν ακόμα.
      Ρε ρώτα την Παγώνα πριν ανοίξεις το στόμα σου.
      Ώστε στεναχωρέθηκε που λέρωσε ο ΣΥΡΙΖΑ την αριστερά ε; Ωχ μωρέ το καημένο μου.
      Και κάνει αντικομμουνισμό ε;
      Είναι Κουτσουμπαία η Παγώνα;
      Αχααααααααααααα

      Διαγραφή
    9. Πήραν Κουρουπλή φίλος; Έλα ρε σοβαρά;
      Γιάννος,Πάγκαλο,Χρυσοχοΐδης,Διαμαντοπούλου,
      Loveρδος,Γιάννος,Μενδωνη,Γεραπετριτης,και φυσικά Σημιτης ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ.
      Να πω κι άλλους; Έλα κάνε μας τη χάρη και δε φάγαμε πρωινό ακόμα.

      Διαγραφή
    10. Παιδί μου 10.43 είναι ντροπή να λες ψεματουρες.Δηλαδη μπήκες να σχολιάσεις, ολόκληρα σεντόνια, για τον ΣΥΡΙΖΑ που λέρωσε την αριστερά σε μια είδηση για ρουσφέτια των Νεοδημοκρατών;
      Μην είσαι τόσο φανατικός αριστερός παιδί μου.
      Να είσαι κουλ ψεύτης.

      Διαγραφή
    11. Ρε ζαβό μιλάς για το Ρουβά που ήταν υποψήφιος με ΝΔ; Λέγε ρε Φουρθιώτη.

      Διαγραφή
    12. Βλάκες και ζαβά είστε μόνο εσείς.Ποιό είναι το ψέμα ακριβώς;Οτι το όχι του δημοψηφίσματος που προκάλεσε ο ίδιος έγινε ναι;Οτι πήγε Αμερική μόλις εκλέχτηκε;Οτι μεθοδεύτηκε η εκλογή του από τους Αμερικάνους και από 3% πήγε 40%;Οτι μάζεψε βουλευτές και ψηφοφόρους του πασοκ για να φτάσει το 40%;Οτι αφού πήγαν να το παίξουν άντρες με το Γιάνη γύρισαν πίσω φωνάζοντας φτερά και πούπουλα(ξεπέρασε και το Φουρθιώτη),έδιωξε το Γιάνη και έκατσε στα πόδια του Σόιμπλε;Άντε ρε τρόλια που μιλάτε ακόμα.Ξεφτίλες παλιοαδερφές,αριστεροί του κώλου.Θα φέρετε χαρτί από γιατρό και μετά θα σας λέμε ναι σε όλα.Είναι λόγος ιδεολόγου οι μαλακίες που ψελίζετε σε σχέση με τα συγκεκριμένα που σας έγραψα;Είδατε πουθενά να υποστηρίξω τη ΝΔ;Αντιθέτως μίλησα και για τον γερμανοτσολιά που αν θυμάστε δεν πήγε ποτέ σε δικαστήριο για εκείνη τη φωτο που ήταν ντυμένος ναζί,όπως και το είδωλο σας για τη σχέση του πατέρα του με τη χούντα.Τόσο μεγαλόψυχος;Αυτός εξασφαλίστηκε κάνει τα μπάνια του στο Σούνιο στη νοικιασμένη κωψοχρονιά βίλα,έκανε και τη γυναίκα του πανεπιστημιακό.Εσείς φάτε σκατά τζαμπατζομαλάκες.

      Διαγραφή
    13. Δε θα επαναλαμβάνεις μωρή Παγώνα αυτά που σου λέω εγώ. Βρες δικά σου. Θες να καταλάβουν ολοι τι ηλιθια είσαι;
      Ντρέπεσαι κοπέλα μου να πεις ότι είσαι Μητσοτακορούφουλας; Να και κάτι θετικό.
      Στο λέει κι ο άλλος.
      Είδες άρθρο για τα ρουσφέτια των νεοχουνταίων και μπήκες να πεις για τον εργολάβο της χούντας μωρή λινατσα;
      Τόσο αριστερατζα είχαμε να δούμε από την εποχή του Μαρκεζίνη.
      Είσαι και ομοφοβικια μωρη κάργια;
      Ε τότε χτυπά και ένα τατού στο άλλο "μαγουλο".
      I love Dimitris
      Για να ξεπεράσεις το Λιγνάδη.

      Διαγραφή
    14. Παλιοδερφές! Όπα είσαι πολύ άντρας ρε συ.
      Εσύ 12.47 γνώρισες τον άντρα σου στον Κυριάκο;
      Ο Πατέλης πάντως γνωρίστηκε με τη Μαρέβα.

      Διαγραφή
    15. Α ρε είπες για gay και μου θύμησες...
      Γεωργιάδη,Λιγνάδη,Αττικής Παντελεήμωνα,Γιατρομανωλακη,Κακλαμάνη,Πατέλη..
      Αυτοί οι αριστεροί είναι τελικά παντού.
      Στην εκκλησία, στο υπουργικό συμβούλιο, διπλωματικο σώμα,σύμβουλοι πρωθυπουργού, προεδρείο Βουλής...
      Άστα να πάνε.

      Διαγραφή
  4. Κοιτάξτε εμείς δεν είμαστε κρατικοδίαιτοι αλλά ύστερα χώρισε ο Γκουμουτσάκος και στεναχωρέθηκε για τη Ρεγγίνα και μετά έκανε εξαιρετικές σπουδές η Ρεγγίνα και το αναγνώρισε το κράτος και είπε είναι κρίμα να μην αξιοποιήσει το κράτος τη Ρεγγίνα και τη χωσανε κι αυτήν όπως τον Πανούτσο, τον αδερφό του Λιγνάδη,τον 80χρονο στο νοσοκομείο Καρδίτσας και τόσους άλλους που δεν ήταν κρατικοδίαιτοι.
    Ο κ.Γκουμουτσακος επιτέλους είναι χαρούμενος γιατί η Ρεγγίνα βοηθάει τους συμπατριώτες της με τα σπάνια προσόντα της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)