Κυριακή 23 Μαΐου 2021

Eurovision 2021: Νίκησε η Ιταλία με τους Maneskin που βγήκαν από talent show

Eurovision 2021: Νίκησε η Ιταλία με τους Maneskin που βγήκαν από talent show 

 

Η Ιταλία είναι η μεγάλη νικήτρια στη Eurovision 2021. Ελλάδα και Κύπρος είχαν εντυπωσιακές εμφανίσεις και πήραν 10η και 16η θέση αντιστοίχως.

Η Eurovision 2021 πραγματοποιήθηκε ετά απο ένα χρόνο απουσίας λόγω κορονοϊού. Ο 65ος διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision έλαβε χώρα κανονικά και με κοινό.

Νικητής του διαγωνισμού αναδείχθηκε η Ιταλία με τους εντυπωσιακούς Maneskin. Δεύτερη αναδείχθηκε η Γαλλία και η Ελβετία τρίτη. Να σημειωθεί πάντως ότι η μάχη για τη νίκη αποδείχτηκε ιδιαίτερα σκληρή καθώς οι τρεις αυτές χώρες κονταροχτυπήθηκαν για ώρα στην κορυφή.

Η Ιταλία και οι εκρηκτικοί Maneskin φαίνεται πως είχαν μεγαλύτερη απήχηση στο κοινό. Από την τηλεοπτική ψηφοφορία, λοιπόν, απέσπασαν 300 και πλέον βαθμούς, συγκεντρώνοντας συνολικά 524 για να πετύχουν μεγάλη ανατροπή.

Οι Måneskin έγιναν ευρέως γνωστοί όταν τερμάτισαν δεύτεροι σε τηλεοπτικό talent show της ιταλικής τηλεόρασης. Οι επόμενες δισκογραφικές δουλειές τους έγιναν εμπορικές επιτυχίες, ενώ με τα κομμάτια τους σκαρφάλωσαν στην κορυφή των ευρωπαϊκών charts.


 Πηγή: ieidiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)