Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021

ΠΑΟΚ: Μπορεί και χωρίς τεχνικό διευθυντή!

ΠΑΟΚ: Μπορεί και χωρίς τεχνικό διευθυντή!

«Χτύπησε» ψηλά ο ΠΑΟΚ, αλλά πλέον συνεχώς κερδίζει έδαφος (χωρίς να έχει οριστικοποιηθεί ακόμη) η πιθανότητα να μην έρθει τεχνικός διευθυντής.

Από εκεί που πριν μερικές εβδομάδες μόνο η έλευση ενός αθλητικού, τεχνικού, οτιδήποτε τέλος πάντων διευθυντή ήταν must για τον ΠΑΟΚ, βασική προτεραιότητα, αφού σύμφωνα με τα ρεπορτάζ οι εκκρεμότητες που επέβαλλαν την παρουσία ενός ξεπερνούσαν τις 40 υποθέσεις, πλέον, σιγά σιγά, το μοτό που περνάει είναι πως και να μην έρθει και κανείς, δεν έγινε και τίποτα.

Υπάρχει Λουτσέσκου, υπάρχει η οικογένεια, που σιγά σιγά δραστηριοποιείται ξανά (το ερωτηματικό εδώ είναι η συνύπαρξη, αλλά για χάρη του μήνα του μέλιτος το προσπερνάω), υπάρχουν οι πανταχού παρόντες… γύρω γύρω, οπότε ποιος διευθυντής τώρα; Ντεκόρ αν χρειάζεται βρίσκεται, δεν υπάρχει λόγος να χρυσοπληρωθεί όπως τα προηγούμενα (ντεκόρ – τεχνικοί διευθυντές).

Δεν είναι ακόμη απόφαση, ωστόσο καθημερινά όντως, κερδίζει έδαφος. Και δικαιολογημένα, αφού η αλήθεια είναι πως ο ΠΑΟΚ δοκίμασε να καλύψει το πόστο από το πάνω πάνω ράφι.

Προσπάθεια ατελέσφορη, οπότε από το να επιστρέψει σε γνωστές και δοκιμασμένες λύσεις ή σε δεύτερης (και συνεπώς αμφιβόλου προσαρμοστικότητας κυρίως) κατηγορίας επιλογές, μοιάζει λογική η σκέψη για αλλαγή ρότας και πορεία ως έχει, όσοι και όπως είμαστε.

Στο τέλος τέλος, η τριαντάρα το μήνα με την οποία βγήκε στην αγορά ο «δικέφαλος» για να δελεάσει το κατάλληλο στέλεχος, μπορεί να διατεθεί κάλλιστα και αλλού.


 

Πηγή: sportime.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)