Σάββατο 12 Ιουνίου 2021

Euro 2020: Η Ιταλία πέτυχε τρία γκολ για πρώτη φορά στην ιστορία της σε Euro!

Euro 2020: Η Ιταλία πέτυχε τρία γκολ για πρώτη φορά στην ιστορία της σε Euro!

 

Euro 2020: Μετά από 39 παιχνίδια τους σε τελική φάση Euro η Ιταλία σημείωσε για πρώτη φορά τρία τέρματα σε αγώνα τελικής φάσης!

Euro 2020: Έγραψε ιστορία η Ιταλία, τουλάχιστον σε εθνικό επίπεδο, σ’ ότι αφορά τελική φάση Euro.

Η σκουάντα ατζούρα επικράτησε με 3-0 της Τουρκίας στο εναρκτήριο ματς της διοργάνωσης και για πρώτη φορά σημείωσε τρία γκολ.

Έπειτα από πολιορκία καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς, η Ιταλία κατάφερε να ανοίξει το σκορ κόντρα στην Τουρκία, με το αυτογκόλ του Μερίχ Ντεμιράλ στο 53’ να αποδεικνύεται ιστορικό.

Συγκεκριμένα, ο κεντρικός αμυντικός της Γιουβέντους με τη λανθασμένη του εκτίμηση στη φάση του ιταλικού γκολ, έγινε ο παίκτης που ανοίγει τον… χορό των τερμάτων σε Euro με ένα αυτογκόλ.

Ποτέ στο παρελθόν, στις προηγούμενες 15 διοργανώσεις, δεν έχει αρχίσει το τουρνουά με αυτογκόλ, ωστόσο αυτό πλέον συνέβη σε αυτό το πολύπαθο… Euro.

Σε φάση διαρκείας και μετά από επέμβαση του Τσακίρ σε σουτ του Σπινατσόλα, ο Ιμόμπιλε πήρε το… ριμπάουντ για να γράψει το 2-0.

Στο 79ο λεπτό, ο Τσακίρ έκανε το λάθος, με τους Ιταλούς να κλέβουν και να… κρύβουν την μπάλα, η οποία πέρασε από Μπεράρντι, Μπαρέλα, Ιμόμπιλε και να καταλήγει στον Ινσίνιε που με άψογο πλασέ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο πορτιέρε.

Πηγή:sportime.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)