Κυριακή 25 Ιουλίου 2021

Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020: Νέα γκάφα η ΕΡΤ, δεν μεταδόθηκε ο αγώνας του Γκιώνη

Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020: Νέα γκάφα η ΕΡΤ, δεν μεταδόθηκε ο αγώνας του Γκιώνη

Γράφει ο Αλέξανδρος Κωτάκης

Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020: Μετά τον Λευτέρη Πετρούνια του οποίου την προσπάθεια δεν μετάδωσε η ΕΡΤ, το κρατικό κανάλι δεν… κατάφερε να μεταδώσει ζωντανά ούτε την εμφάνιση του Παναγιώτη Γκιώνη στον πινγκ πονγκ!

Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020: Συγκεκριμένα Ο Παναγιώτης Γκιώνης αγωνιζόταν στις 8:45 για το δεύτερο γύρο του πινγκ πονγκ, όμως και πάλι η ΕΡΤ, μετά την γκάφα με τον Λευτέρη Πετρούνια, δεν έδειξε ποτέ την αναμέτρηση του Έλληνα αθλητή

Μάταια περίμεναν, όσοι Έλληνες φίλαθλοι ήθελαν να παρακολουθήσουν ζωντανά την προσπάθεια του Γκιώνη στον δεύτερο γύρο του Ολυμπιακού τουρνουά πινγκ πονγκ.

Από την πλευρά της η ΕΡΤ δικαιολογήθηκε λέγοντας πως οι Ιάπωνες διοργανωτές δεν έδωσαν το ΟΚ για να μεταδώσει ματς από το τραπέζι 3.

Να σημειώσουμε ότι ο Γκιώνης αγωνιζόταν στις 8:45 ώρα Ελλάδας με τον Αιγύπτιο Σαλέχ.

Και παρότι είχε ανακοινωθεί ότι ο αγώνας θα μεταδιδόταν από το ΕΡΤ Sports 2, τελικώς δεν υπήρξε τηλεοπτική εικόνα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ομοσπονδία του πινγκ πονγκ

«Δυστυχώς μόλις ενημερωθήκαμε από δημοσιογράφους της ΕΡΤ ότι τελικά δεν μεταδίδεται ο αγώνας του Παναγιώτη Γκιώνη! Μας τονίστηκε σαν εξήγηση ότι τελικά οι Ιάπωνες δεν έδωσαν το οκ στη δημόσια τηλεόραση για να μεταδώσει ματς από το τραπέζι 3! Ο αγώνας αρχίζει σε ελάχιστα λεπτά…» αναφέρει η ομοσπονδία στο facebook.

 Πηγή: sportime.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)