Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021

Πυρά και από ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝ.ΑΛΛ. και ΜΕΡΑ 25

Για προσπάθεια επικοινωνιακής διαχείρισης της καταστροφής μιλάει ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, σχολιάζοντας το διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη τονίζοντας το εξής: «Από τους χλευασμούς για τις έγκαιρες προειδοποιήσεις ειδικών και του κ. Τσίπρα της περασμένης εβδομάδας και τα συγχαρητήρια υπουργών μεταξύ τους για την «υποδειγματική» κατάσβεση της πυρκαγιάς στην Βαρυμπόμπη, μια αναζωπύρωση, λίγες ώρες μετά, κατακαίει εκτός ελέγχου το λεκανοπέδιο»

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, δήλωσε πως ο «πρωθυπουργός προσγειώθηκε στη σκληρή πραγματικότητα και σταμάτησε να αλληλοσυγχαίρεται με τα στελέχη του. «Ελπίζουμε ότι αυτή τη φορά θα υπάρξει αυτοκριτική για τα εγκληματικά λάθη και παραλείψεις της Κυβέρνησης» ανέφερε.

«Η Μητσοτάκης Α.Ε. να αφήσει τα τερτίπια, να αποκατασταθούν πλήρως οι πυρόπληκτοι» ζητά το ΜέΡΑ 25 που αντέδρασε σφοδρά στις εξαγγελίες του υπουργού Εσωτερικών Μάκη Βορίδη για τους πυρόπληκτους, τον οποίο καταγγέλλει ότι ένα από αυτά «θα έκανε τη Μάργκαρετ Θάτσερ να χαμογελά με ευχαρίστηση από το Επέκεινα», σχολιάζοντας τους «ευνοϊκούς όρους δανεισμού με την εγγύηση του δημοσίου για την αποκατάσταση των ζημιών που προξενήθηκαν σε σπίτια!».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)