Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021

Νηπιαγωγείο Προμάχων Προς το παρόν μακέτες


Δεν υπάρχει φράγκο, παρά μόνο ευχές




Με ευχές και δεήσεις επιχειρεί να διασκεδάσει την αγωνία των Προμαχιωτών , κυβερνητικός βουλευτής. Ενώ η όλη πονεμένη ιστορία του νέου νηπιαγωγείου Προμάχων κινείται  πιο αργά και από την καθυστέρηση , ο κυβερνητικός βουλευτής για να σπάσει την καλοκαιρινή ανία του , έβγαλε ανακοίνωση στην  οποία γίνεται λόγος για μελέτες , όχι όμως για χρηματοδότηση . Σύμφωνα με την ανακοίνωση του σκληρά εργαζόμενου και στον καύσωνα βουλευτή

 

ολοκληρώθηκε η αρχιτεκτονική μελέτη για το νέο νηπιαγωγείο των Προμάχων.

 

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, «έχει ολοκληρωθεί η αρχιτεκτονική μελέτη ενώ στο επόμενο διάστημα παραδίδονται και οι τελικές συνοδευτικές μελέτες, οι οποίες είναι απαραίτητες για τη δημοπράτηση του έργου. Υλοποιείται έτσι το απαιτούμενο τεχνικό κομμάτι και απομένει η εξασφάλιση της χρηματοδότησης».

 

 

Μάλιστα, ο Βουλευτής εκφράζει την αισιοδοξία του ότι θα εξασφαλιστεί χρηματοδότηση είτε από δημόσιους είτε από ευρωπαϊκούς πόρους, που θα οδηγήσει στην κατασκευή του νέου Νηπιαγωγείου, ενώ παρέθεσε και φωτογραφίες από τα σχέδια.

Στο μεταξύ στην ανακοίνωση του δημάρχου Αλμωπίας για «μπαράζ» επισκέψεων  με...κυβερνητικά στελέχη που είχε στην Αθήνα , όπως ισχυρίζεται , δεν αναφέρεται πουθενά το θέμα του νηπιαγωγείου. Γίνεται όμως διθυραμβική μνεία  για το αίτημα ....χωροθέτησης ...οχετών  σε περιοχές του Δήμου.

 

1 σχόλιο:

  1. Το δημοτικό δεν έχει σκεπή από πέρσι που κάηκε. Νερά μπαίνουν στις αίθουσες όταν βρέχει.Τα ντουβάρια μούχλιασαν και φούσκωσαν.
    Μέσα στο καλοκαίρι θα την έφτιαχναν ΤΙΠΟΤΑ δεν έχει γίνει. Ελάτε να δείτε.
    Με τις πρώτες βροχές πάλι τα ίδια. Με τις ζέστες το σχολείο ψήνεται.
    Πού θα πάνε τα παιδιά πάλι;
    Καλά που έχουμε δημαρχάρα και αντιδημάρχους από το χωριό.
    Άντε πια. Ξεφτίλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)