Τρίτη 10 Αυγούστου 2021

Συνέντευξη Τύπου του Αλέξη Τσίπρα για τις πυρκαγιές - Πρόταση για την αποκατάσταση στα καμένα ετοιμάζει ο ΣΥΡΙΖΑ

Συνέντευξη Τύπου του Αλέξη Τσίπρα για τις πυρκαγιές - Πρόταση για την αποκατάσταση στα καμένα ετοιμάζει ο ΣΥΡΙΖΑ 

 

Γράφει ο

Το τέλος (;) των πυρκαγιών σηματοδοτεί την έναρξη σφοδρής πολιτικής αντιπαράθεσης

Ολοκληρωμένη πρόταση για την αποκατάσταση των ζημιών στα καμένα αναμένεται να καταθέσει τις επόμενες ημέρες ο Αλέξης Τσίπρας.

Στην Κουμουνδούρου ομάδα στελεχών εργάζεται ήδη εντατικά προς αυτή την κατεύθυνση, καθώς η καταστροφή σε περιοχές όπως πρωτίστως η Εύβοια, αλλά και μεγάλο μέρος της Ηλείας και άλλων περιοχών, είναι ολική!

Ο αρχηγός της αξιωματικής της αξιωματικής αντιπολίτευσης μάλιστα, έχει αποφασίσει να παραχωρήσει για το θέμα συνέντευξη Τύπου, όπως συνέβαινε παλιά στο Ζάππειο, προκειμένου να τοποθετηθεί επί του συνόλου των πεπραγμένων της κυβέρνησης, αλλά και του τι θα πρέπει να συμβεί στη χώρα.

Η συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί στις 12.15 το μεσημέρι της Τρίτης, με τον Αλέξη Τσίπρα να έχει δίπλα του τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος Νάσο Ηλιόπουλο και με τους δημοσιογράφους να δύνανται να επανέλθουν στην ερώτηση που θα απευθύνουν και με διευκρινιστική ερώτηση.

Η Κουμουνδούρου αναμένεται να ασκήσει σκληρή κριτική στην κυβέρνηση, τόσο για τις ευθύνες της στο θέμα των πυρκαγιών, αλλά και γιατί δεν έλαβε υπόψη της και, αντιθέτως, εγκατέλειψε το πόρισμα της επιτροπής υπό τον καθηγητή Γιόχαν Γκέοργκ Γκόλνταμερ που επεξεργάστηκε τα συμπεράσματα από την πολύνεκρη πυρκαγιά στο Μάτι.

Υπενθυμίζεται ότι το πόρισμα είχε γίνει δεκτό μετ΄ επαίνων και από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αρχηγό τότε της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Εκ των πραγμάτων, πάντως, παρότι δεν ήρθε το τέλος των πυρκαγιών και μεγάλες φωτιές βρίσκονται εν εξελίξει, ενώ σαφείς είναι οι προειδοποιήσεις των ειδικών πως «ο καυτός Αύγουστος είναι μπροστά μας», η κίνηση του πρωθυπουργού να ανακοινώσει τα μέτρα για τους πυρόπληκτους, βάζει τέλος στο πολιτικό μορατόριουμ, με την πολιτική αντιπαράθεση να χτυπάει κόκκινο!

Πηγή: ieidiseis.gr 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)