Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021

Μακεδονικός Νεάπολης – Αλμω πός 0-1


 

Στο δεύτερο φιλικό  φετινό του παιχνίδι ο Αλμωπός εμφανίστηκε  αρκετά βελτιωμένος και καλό


και νίκησε με 0-1 .

Το παιχνίδι έγινε κάτω από βροχή  Ο Αλμωπός  προηγήθηκε στο σκορ με τον Σαμαρά στο 50΄. 

 

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο και, αν και δεν είχε πολλές φάσεις στις δύο περιοχές, εντούτοις ήταν αρκετά ενδιαφέρον, χάρη στη διάθεση και τα τρεξίματα των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.

Ο Αλμωπός έφτασε πρώτος κοντά στο γκολ όταν, με τη συμπλήρωση του τριανταλέπτου, απείλησε αρχικά με κοντινή προβολή του Βλάνταν, με τον Βασιλείου να κόβει προ της τελικής γραμμής, και έπειτα με διαγώνιο σουτ του Γιογκούδη, που μπλόκαρε σταθερά ο Γουναρίδης. Μάλιστα, στο 39′ ο Βλάνταν σκόραρε με κεφαλιά, όμως το γκολ ακυρώθηκε με τον βοηθό να υποδεικνύει τον σκόρερ σε θέση οφσάιντ.

Ο Μακεδονικός απάντησε στο 41ο λεπτό, όταν ο Τσουκάνης έκανε μια επικίνδυνη παράλληλη σέντρα, ο Ζαννάκης βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και εκτέλεσε εξ επαφής, με τον Παϊτέρη να αποκρούει και να αποσωβεί το τέρμα.

Όσο δίκαιο ήταν το 0-0 στα πρώτα 45 λεπτά, τόσο δίκαια πήρε το προβάδισμα στο δεύτερο μέρος ο Αλμωπός, καθώς οι «πράσινοι» έδειξαν σημάδια κούρασης προϊόντος του χρόνου. Η ομάδα της Αριδαίας πάτησε γκάζι από τη σέντρα κι όλας στο δεύτερο ημίχρονο, φτάνοντας στο 0-1 στο 48ο λεπτό, όταν ο Παρασκευάς σέντραρε από δεξιά και ο Σαμαράς νίκησε τον Γουναρίδη με κεφαλιά.

 Στο 68΄ο Αλμωπός κέρδισε φάουλ από πλάγια θέση  το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα για τα επόμενα τουλάχιστον είκοσι λεπτά, με τον Μακεδονικό να ανεβάζει ξανά ρυθμό στο τελευταίο τέταρτο, παίρνοντας ώθηση και από τις αλλαγές του Γιώργου Αμανατίδη που έφερε φρέσκα πόδια στο γήπεδο. Στο 78′, μετά από τραγικό λάθος της άμυνας λάθος ο Καράμπελας έκλεψε και πάσαρε στον Τσουκάνη που δοκίμασε να εκτελέσει άμεσα και να αιφνιδιάσει τον τερματοφύλακα του Αλμωπού, που όμως μπλόκαρε σταθερά.

Τίποτα δεν άλλαξε ως το τελικό σφύριγμα από τον Τζήκα, με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να παίρνουν την άγουσα για τα αποδυτήρια ώστε να συνέλθουν από την κούραση αλλά και τη βροχόπτωση που έπληξε τις προσπάθειες τους.

 

 


 

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Γιώργος Αμανατίδης)

Γουναρίδης, Χασάνογλου, Μπενάκης, Δοξάξης, Σαραγιώτης, Βασιλείου, Ζαννάκης, Καράμπελας, Μπόικα, Γαρύφαλλος, Τσουκάνης.

Αγωνίστηκαν στην επανάληψη και οι Γρηγοριάδης, Νιάνιος, Βασιλάκης, Παπαδόπουλος, Μαρνέρης, Νατσιόπουλος, Κυρανάς, Δαλκίδης.

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Γιώργος Τυριακίδης)

Παϊτέρης, Αδαμίδης, Σέχου, Καράμπελας, Ασλαμπάλογλου, Μπακούτσης, Παρασκευάς, Πρίκας, Γκαγιέγκος, Βλάνταν, Γιουκούδης.

Αγωνίστηκαν στην επανάληψη  και οι Χατζηαδαμίδης, Σουλιώτης, Ναζίφογλου, Τριανταφυλλάκης, Σαμαράς, Πέττας, Κέρθι, Κανελλάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)