Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021

Θέλουν υποψήφιους βουλευτές τον Σάκη Χατζηδημητρίου και τον Δημήτρη Μπίνο

ΣΕ ΠΙΕΣΕΙΣ  εξελισονται οι μέχρι τώρα  βολιδοσκοπήσεις  προς τους πρώην δημάρχους Σάκη Χατζηδημητρίου   και Δημήτρη Μπίνο για να είναι  υποψήφιοι βουλευτές  στις ερχόμενες εκλογές . Η σταθερή στάση τους  στο πολιτικό σκηνικό και το έμπρακτο   καθημερινό τους ενδιαφέρον  για τον τόπο , έχει κάνει τα κόμματα  να τους ζητούν  επίμονα να είναι υποψήφιοι βουλευτές . οι  ασφαλείς πληροφορίες του ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ ΄φέρουν  τον  Σάκη Χατζηδημητρίου να μην απορρίπτει  ένα τέτοιο ενδεχόμενο.Ούτε όμως και τον Δημήτρη Μπίνο

Στην Νέα Δημοκρατία  η κατάσταση δεν είναι και  η καλύτερη. Πλην του Γ. Καρασμάνη που ακολουθεί μια προσεγμένη  και εποικοδομητική  τακτική , οι άλλοι  δύο έχουν απογοητεύσει  ακόμα και τους πιο φανατικούς υποστηρικτές τους. Στην Αλμωπία η άποψη που επικρατεί στον χώρο της Ν. Δ.  είναι ότι η περιοχή έχει εγκαταλειφθεί , γεγονός πλέον  που επιτάσσει  την ύπαρξη υποψηφιότητας από την Αλμωπία. Η  υποψηφιότητα του  Δ.  Μπίνου , θεωρείται η καταλληλότερη , αφού δεν  έχει πάψει να δείχνει ενδιαφέρον για όλα. Υπάρχει όμως και το ενδιαφέρον  του για την τοπική αυτοδιοίκηση. Ήδη γύρω του έχει συσπειρωθεί  μια μεγάλη μερίδα   και σχεδόν έχει έτοιμο συνδυασμό.

Αυτό όμως δεν αποκλείει  την δυνατότητα να είναι και υποψήφιος βουλευτής .

 Ο  ίδιος φέρεται  να εξετάζει και αυτή την προοπτική. Οποιαδήποτε απόφαση όμως θα ληφθεί μετά από συζητήσεις  με τους συνεργάτες του .

Στο μεταξύ η κακή εικόνα του  βουλευτή της Ν.Δ Β. Βασιλειάδη , χειροτερεύει στην Αλμωπία  , επειδή κρατάει την θέση  και του περιφερειακού συμβούλου , διότι σε περίπτωσή παραίτησής  την θέση του  καταλαμβάνει υποψήφιος  από την Αλμωπία. Με αυτό τον τρόπο δυναμώνει η φωνή της Αλμωπίας κάτι που όπως φαίνεται ενοχλεί .  

Όμως  και η ομάδα του σημερινού δημάρχου , εμμέσως πλην σαφώς και όταν χρειάζεται προκλητικά  ,αβαντάρει   σε βαθμό «κακουργήματος» τον Δ. Σταμενίτη.

Οι απλοί όμως  ψηφοφόροι της Ν.Δ. .έχουν
απηυδήσει με τέτοια φαινόμενα και αναζητούν  πλέον κάτι πιο αποτελεσματικό και ανθρώπινο  για την συντριπτική πλειοψηφία  και όχι μηχανισμούς για λίγους.  

 

6 σχόλια:

  1. Ο κ. Χατζηγιαννακης είναι μια πολύ καλή προοπτική για την Αλμωπία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφήστε τον Λάκη.Μην το ενοχλήτε το παιδί.Σιγά , μην σκεφτεί την Αλμωπία και την Καλδερεμτζή.Αυτός ζει το όνειρό του ,προχθές φωτογραφήθηκε με μια υφυπουργινα σε γεύμα εργασίας.Μας ενημέρωσε μέσω αγροτυπου Θα πληρωθούν τα πιπερια οι ντομάτες ,οι πατάτες και τα καρπούζια.Ενας είναι ο Λάκης και τι Λάκης με τα όλα του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξέχασες μεγάλε τον Σταμενίτη ανακοίνωσε ότι συναντήθηκε με τους διευθυντές εκπαίδευσης. Αν βάλει την φωτογραφία του Μπαχαρακη η ίδια ανακοίνωση σαν την περσινή. Θα μας πει τι προβλήματα έλυσε μέχρι τώρα. Φωτογραφίες ομιλίες ανούσιες και δελτία μπούρδες. Και το 2012 -2015 που ήταν το πουλάν της κυβέρνησης και τώρα τίποτα. Όποιος μου βρει κάτι που έκανε στην Πέλλα κερδίζει φλογέρα Κρόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξαναθυμισε μου πόσες χιλιάδες σταμενίτηδες τον ψήφισαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μάγκας ο Σταμένητης όπως με τον Μπίνο μέσω του Χουρσόγλου κουμανταριζε τον δήμο και έσερνε τους ψηφοφόρους του Μπίνου ,έτσι και τώρα μετά τον χατζηγιανιδης τραβάει από το καπιστρι τον Μπάτση.Το ίδιο και στο δήμο Σκύδρας από την μια μεριά ο Δημητριάδης Μάκης παίζει με τους δεξιούς συμβούλους .Από την άλλη πλευρά η Γκάτσου γυροφέρνει Πορτοκαλιδη και Σία.Δεν έχει κοινωνικό εκτόπισμα στο λαό. Με αυτές τις κλίκες είναι στον αφρό ο Μάγκας και επιπλέει.Μπραβο είναι τσιφλίμαγκας. Έχει κανείς αντίρρηση ; Να μας το πει .Αναφέρω στοιχεία που δεν μπορεί να τα αμφισβητήσει κανείς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εχεις δίκιο γεγονότα και μόνο που στερεί την Αλμωπία απο την θέση του περιφερειακού συμβούλου δείχνει αν και νέος μεγάλη πολιτική πλεονεξία και ήδη οι καρατζοβιτες είναι πολύ επηρεασμένοι και θυμωμένοι....αδικο ,μη ηθικό, αντιδεοντολογικό, από βουλευτή να παρακρατείται 2 χρόνια η θέση του περιφερειακού συμβούλου.Η Αλμωπία βράζει γι'αυτήν την συμπεριφορά από νέο άνθρωπο που λανσάρεται ότι φέρνει κάτι καινούργιο .Άδειο σακί δεν στέκεται ,γεμάτο δεν λυγάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)