Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021

Έκανε « ντα» ο Μπάτσης υποψήφιο τους επειδή τους καταψήφισε

 ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ

 

 


   






 

 

-Πόλυ Νάνου, βάλε  να πιούμε και ζήτα το τραγούδι της Πόλυ Πάνου , φέρτε μια κούπα με κρασί 




 Μήνυμα  σε μπουκάλι , όπως κάνουν  οι ναυαγοί ,έστειλε ο Δήμαρχος Αλμωπίας στο Κώστα Στοϊκο  που ήταν μαζί του  στις εκλογές , επειδή ως μέλος του Δ.Σ.  του ΚΕΚΠΑ , ψήφισε ΟΧΙ στην κατάργηση του παιδικού σταθμού της Περίκλειας.


 Επεισοδιακά επισκέφθηκε  κάτοικο της Ίδας   και με δημοσίευμα του προσωπικού του  δημοσιογράφου  Γλειφυτζούρη, άφησε να εννοηθεί ότι θα είναι υποψήφιος  μαζί του στις ερχόμενες εκλογές . Όπερ ερμηνεύεται ότι δεν χωράνε και οι δύο.

Άλλες πληροφορίες φέρουν τον δήμαρχο  να αποστασιοποιείται  από τον Κ. Στόϊκο , επειδή ο δεύτερος εκδήλωσε ενδιαφέρον να γίνει πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Αλμωπίας στις ερχόμενες εκλογές, ενώ ο ίδιος έχει ταχθεί  στο πλευρό άλλου υποψηφίου, με σκοπό να κατατροπώσει τον σημερινό πρόεδρο Γιώργο Τζάτζη , που θέτει το κόμμα πάνω από άλλα παιχνίδια

  Γράφει λοιπόν ο γλειφυντζούρης:

 

Μια φωτογραφία με πολιτικό νόημα για τα δημοτικά δρώμενα της Αλμωπίας κοινοποίησε ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπατσης μαζί με την Αντιδήμαρχο Πολυξένη Νάνου.

 

Ο Χρήστος Μπάτσης μαζί με την Πολυξένη Νάνου πίνουν κρασί από το οινοποιείο "Νιβουρλη" που εδρεύει στην Ίδα Αλμωπίας. Ασφαλώς και αυτό δεν είναι είδηση καθώς ένας Δήμαρχος είναι φυσικό να στηρίζει τα προϊόντα του Δήμου του, ωστόσο ο ιδιοκτήτης του Οινοποιείου είναι ξάδερφος του δημοτικού σύμβουλου με τον συνδυασμό του Δημήτρη Μπίνου " Η Αλμωπία της καρδιάς μας"., Χρήστο Νυβουρλη. (σ.σ. Ούτε το επώνυμο δεν ξέρει να γράψει σωστά.

 

Προκύπτει λοιπόν το ερώτημα αν εκτός από το κρασί υπάρξει και πολιτική μεταγραφή, η οποία θα ενισχύσει τον Δήμαρχο ακόμη περισσότερο.( Ουσιαστικά για ‘όσους γνωρίζουν από εκλογικούς   συσχετισμούς το μήνυμα αφορά αποκλειστικά τον Κ. Στόϊκο )

4 σχόλια:

  1. Το κρασί το πίνουν στην υγειά των κορόιδων...ψηφίζεται να αγοράζουμε αυτοκίνητα εμείς κ ο Δήμος στην μαύρη του την μοίρα κοπιάζεται να σπουδάζεται τα παιδιά σας για να σας διοικούν οι αμόρφωτοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα πολιτικά δρώμενα που τα είδατε;κανά συρτό και αυτό βαριά θα το χορέψουν στρουμπούλεψαν απο το πολύ φαγοπότι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλα τον στοικο τον έχετε για χαζό;
    Δεν ξέρει τι γίνεται?
    Εχω πάντως περιέργεια να δω τελικα αν κατέβει για πρόεδρος
    Πάντως αν μπει στο κεφάλι του κάτι οτι και να τον πουν στα πολιτικά δεν καταλαβαίνει τιποτα
    Ο μπατσης αν κατέβει θα τον στηρίξει ανοιχτά η δεν θα πάρει θέση
    Έχει ζουμη η ιστορία
    Ο σταμενιτης που τον στήριξε ανοιχτά τι θα κανει άραγε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευτυχώς διορθώσατε το κείμενο σας που ήταν μέσα στα λάθη, γιατί δεν βγάζαμε νόημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)