Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021

Κοκκινιά: Βίντεο - ντοκουμέντο από την άγρια επίθεση φασιστών σε μετανάστες

Κοκκινιά: Βίντεο - ντοκουμέντο από την άγρια επίθεση φασιστών σε μετανάστες

 
 
Δείτε καρέ - καρέ την καταδρομική επίθεση των φασιστών σε μετανάστες στην Κοκκινιά.

Βίντεο-ντοκουμέντο από της προσπάθεια εισβολής φασιστών σε σπίτι στην Παλιά Κοκκινιά, όπου είχαν καταφύγει τα θύματά τους ύστερα από τον άγριο ξυλοδαρμό τους, ήλθε στο φως της δημοσιότητας.

Θυμίζουμε πως το βράδυ της Τετάρτης τρεις μετανάστες εργάτες δέχθηκαν λυσσαλέα, παντελώς απρόκλητη επίθεση από ομάδα δεκαπέντε φασιστών στην Παλιά Κοκκινιά, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά.

Οι δυο από τους τρεις μετανάστες, λοιπόν, μπόρεσαν να ξεφύγουν, διένυσαν τρέχοντας και όντες έντρομοι μιαν απόσταση περίπου εκατό μέτρων από την πλατεία Σωτήρας και μπήκαν σ’ ένα σπίτι γνωστών τους ώστε να σωθούν.

Στο επίμαχο οπτικοακουστικό υλικό φαίνεται μια ομάδα αυτών των φασιστών έξω από το συγκεκριμένο σπίτι στην Παλιά Κοκκινιά, να προσπαθούν να σπάσουν την εξώπορτα και το παράθυρο προκειμένου να εισβάλουν στο εσωτερικό, καθώς κυνηγούν τους δυο μετανάστες που έχουν κρυφτεί στη ταράτσα για να γλυτώσουν.


«Με χτυπήσαν πολύ, βαρούσαν εμένα, δίνουνε μπουνιά, σα να παίζουνε μποξ. Ρίχνουνε μπουνιά και έριξαν κάτω και μετά δίνουνε πόδια», δηλώνει Ο Αλί, εκ των θυμάτων των εν λόγω φασιστών, στην κάμερα του OPEN.

«Με χτύπησαν και με ένα μπουκάλι μπύρας. Ήρθε και με πήρε ασθενοφόρο, με πήγαν στο νοσοκομείο και έκανα εφτά ράμματα, ήμουν γεμάτος αίματα», προσθέτει και δείχνει το ακριβές σημείο του εδάφους όπου τον είχαν και τον ξυλοκοπούσαν αλύπητα.

«Μιλάμε για επίθεση συγκροτημένη, 15 άτομα, συντεταγμένα πιάσανε τον Αλί τον έσερναν και φαίνονται τα αίματα στο δρόμο», τονίζει ο συντονιστής της ΚΕΕΡΦΑ, Πέτρος Κωνσταντίνου.

«Υπάρχουν οι πέτρες με τις οποίες έχουν σπάσει τα τζάμια του σπιτιού, το πιθανότερο είναι ότι υπάρχουν αποτυπώματα, δεν είναι άγνωστοι στη γειτονία», επισημαίνει ο δικηγόρος των θυμάτων, Δημήτρης Ζώτος.

Τα θύματα θα υποβάλουν μήνυση, ενώ η ΚΕΕΡΦΑ καλεί σε αντιφασιστικό συλλαλητήριο την Τρίτη 2 Νοέμβρη στις 6:30 μ.μ. στην πλατεία Αγίας Σωτήρας στην Παλιά Κοκκινιά. 

Πηγή:ieidiseis.gr

2 σχόλια:

  1. Πάντα η ίδια κλασική συνταγή των φασιστοκοτοπουλων. Επίθεση με αναλογία 5/1 και μετά Λούηηηηηηηηηηηηηςςςςςς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάντα στα σκοτεινά, πάντα πολλαπλάσιοι, πάντα εναντίον φτωχών και αδύναμων, πάντα με τις πλάτες της αστυνομίας, πάντα εξαφανιζόλ μετά και αν τύχει και τους πιάσουν πάντα περναγαν τυχαία, αμύνθηκαν γιατί τους επιτέθηκαν άλλοι, δεν ήταν εκεί και τέτοια αντρικά.
    Με μια λέξη: Φασιστοχέσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)