Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021

Δεν βρήκαν υποψήφιο για την ΔΗΜΤΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

 


 ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΆΖΕΙ

 ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ;

ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΤΡΑ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΣ   ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 

 

 

 Κωμικοτραγική κατάσταση στη ΔΗΜΤΟ Αλμωπίας . Όχι μόνο έκλεισαν τα γραφεία της οργάνωσης στην Αριδαία  , αλλά δεν βρήκαν   ούτε υποψήφιους για τις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας .

 

Το απόγευμα της Παρασκευής έληξε η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ με την ΔΗΜ ΤΟ Αλμωπίας να μην έχει καμία υποψηφιότητα. Οι πληροφορίες φέρουν τους βουλευτές Δ. Σταμενίτη  και Β. Βασιλειάδη  να ερίζουν και να προσπαθούν να επιβάλλουν δικές τους «καταστάσεις»

Εντύπωση προκαλεί  η στάση του Δημάρχου  που το παίζει ποικιλοτρόπως . Πότε Μακεδονομάχος και πότε  κομματομάχος. Στη προκειμένη περίπτωση  έβγαλε την ουρά του απ έξω μήπως και επιβαρυνθεί οικονομικά για κάποιες διαδικασίες. Οι πληροφορίες όμως τον φέρουν να ακολουθεί την γραμμή ενός εκ των δύο προαναφερόμενων βουλευτών  , από τον οποίο περιμένει κάποια ανταπόδοση στήριξης στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές , καθώς βλέπει να βουλιάζει παντού  . Φυσικά το κόμμα έρχεται σε τελευταία προτεραιότητα προς το παρόν.

 

2 σχόλια:

  1. Πετρο αδιαβαστο σε βρισκω. Η Αριδαια εχει τους δικους της ανθρωπους, που εχουν τη δυνατοτητα να συνθετουν, να δημιουργουν και να βρισκουν λθσεις. Λιγο υπομονη και η απαντηση ερχεται. Λιγη ωρα αναμονη. Η ΔΗΜΤΟ υπαρχει, λειτουργει και θα λειτουργησει εκ νεου. Λιγο περιμενε βρε φιλε. Ολα θα τα μαθεις και περιμενω να τα γραψεις. Η λυση δινεται απο τους Αλμωπες και μονο απο αυτους.ΜΠΟΡΟΥΜΕ. Γκεκε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή αν κατάλαβα καλά για την Αλμωπία ισχύουν διαφορετικά. Συγνώμη αλλά δεν το ήξερα . Σαν τον μη υποψήφιο που είχε στις βουλευτικές εκλογές η Ν.Δ. Να δούμε αυτή την φορά ποια λύση θα δώσουν οι γαλάζιοι Αλμωπες. Εκείνα τα παλληκάρια της δραχμής στο Δημαρχείο πάντως , μούγκα στην στρούγκα.
      Π.Σ.

      Διαγραφή

(3)