Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021

Σε ρόλο δημάρχου ο Γιάννης Κετικίδης

ΑΠΑΞΙΩΣΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΚΕΔΕ


 

 

Την ώρα που στον Δήμο Αλμωπίας αρνούνται να συνεδριάσουν δια ζώσης , η ΚΕΔΕ έκανε το συνέδριο με αυτό τον τρόπο και μάλιστα με πολλαπλάσιο αριθμό συμμετεχόντων . Προφανώς πλέον ο Δήμος Αλμωπίας δεν έχει καμία δικαιολογία να μην συνεδριάζει με αυτό τον τρόπο.

 Στο συνέδριο , σύμφωνα με πληροφορίες  συμμετείχε και ο δήμαρχος Αλμωπίας  που συνόδευε τον Αντιδήμαρχο και φερόμενο υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Κετικίδη. Ο δεύτερος μάλιστα φέρεται να επισκίασε τον Δήμαρχο ,καθώς οι δημόσιες σχέσεις του και οι χειραψίες με υπουργούς όπως με τον Υπ. Εσωτερικών Μάκη Βορίδη, , Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερρακάκη αλλά και τους αν Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα, τον υφ. Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργο Γεωργαντά, αλλά και με τον γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας, ‘οπως  ήταν παρασάγγες μακράν από αυτές του Χ. Μπάτση.

Η  εξέλιξη αυτή  σύμφωνα με πληροφορίες , εξόργισε τον Δήμαρχο που μάλλον  θα ξανασκεφθεί να πάρει μαζί του  σε τέτοιες εκδηλώσεις τον Γ. Κετικίδη.

 



Δημόσια πάντως αναγκάστηκε να μην το δείξει. Για να μην πάρει δε αρνητικές διαστάσεις για αυτόν το θέμα  και στην Αλμωπία , δημόσια τουλάχιστον θα επιδιώξει να δείχνει ότι  δεν τρέχει τίποτε μεταξύ τους .  

 

4 σχόλια:

  1. Πιητε γραπα οποσ ο πρόεδρος του χωριού του Ζαλόγκου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα όμως που πήρε εκπρόσωπο τύπου τον Στέφανο Μιξα πως τον λεν μωρέ από τον Αρχάγγελο να τον αναβάθμιση και ο Χρησταρας θα ανεβεί ψιλά και θα επισκιάσει τον Γιαννάκη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ένας κάνει τον Δήμαρχο για την αποζημίωση και ο άλλος είναι επαγγελματίας κρατικοδίαιτος. Και οι δύο στο συνέδριο απλώς ήταν μαϊντανοί σε γλάστρα. Ολιγοήμερες χλιδάτες διακοπές πληρωμένες από τους δημότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κόμμα και ρετσίνα και άσματα επινίκεια, είμαι δεκαεξάρης σας γαμώ τα λύκεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)