Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021

Ανω κάτω η ΔΗΜΤΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

 ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΤΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΜΠΑΧΑΛΟ

ΕΝΤΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ  ΤΟΥ Γ. ΤΖΑΤΖΗ

 

Οι διαμάχες των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας  στον Ν. Πέλλας, ,Β. Βασιλειάδη  και Δ. Σταμενίτη , σύμφωνα με έγκυρες πηγές φέρονται ως υπαίτιες για όσα κωμικοτραγικά συμβαίνουν στην ΔΗΜΤΟ Αλμωπίας . Όπως είναι γνωστό  για τις ερχόμενες εσωκομματικές εκλογές  δεν κατέστη δυνατόν  να υπάρξουν υποψηφιότητες . Είχαν υποβληθεί μόλις δύο για μέλη. Χρειάστηκε να επιστρατευθεί  ο νυν πρόεδρος Γ. Τζάτζης  ο οποίος επέστρεψε άρον- άρον από την δουλεία του εκτός περιφέρειας όπου ήταν . Δόθηκε μάλιστα παράταση μόνο για την ΔΗΜΤΟ  ΑΛΜΩΠΙΑΣ.

 Η αίτηση  όμως υποβλήθηκε  εκπρόθεσμα . Σύμφωνα με πληροφορίες έχει γίνει ένσταση γιαυτό και αναμένονται εξελίξεις. Σύμφωνα με άλλες πηγές , υπήρξε περίεργη  παρέμβαση του δημάρχου Αλμωπίας  , που συνετέλεσε στο γενικότερο μπάχαλο. Επιθυμούσε να υποβάλλει υποψηφιότητα για πρόεδρος  υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Χ. Μπάτση  από την Ανατολική Αλμωπία, ο οποίος δεν είχε εκλεγεί. Αποδεκτός σχεδόν από όλους, χωρίς υστεροβουλίες    και
με πολύ όρεξη για δουλειά. Όμως  ο δήμαρχος τον απέτρεψε . άγνωστο γιατί , υπακούοντας   στις απαιτήσεις συγκεκριμένου βουλευτή.

Η κατάσταση πάντως δεν είναι και η καλύτερη στην γαλάζια  οργάνωση της Αλμωπίας , που φέρεται διαιρεμένη  σε τρεις τουλάχιστον  ομάδες .

 

5 σχόλια:

(3)