Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021

Πέτρος Ζέρζης : ‘Ολα ανοικτά για τον Δήμο Αλμωπίας

ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ

 Ανοικτά άφησε όλα τα ενδεχόμενα να είναι υποψήφιος Δήμαρχος
στον Δήμο Αλμωπίας , ο πρώην Δήμαρχος Αριδαίας και νυν για δεύτερη θητεία περιφερειακός σύμβουλος Πέτρος Ζέρζης.

Μιλώντας το πρωί στο ΡΑΔΙΟ Αλμωπία  και στον Χρήστο Παπαδόπουλο , ουσιαστικά επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που τον φέρουν μεταξύ΄ύ των ενδιαφερόμενων υποψηφίων δημάρχων .

Αν και είναι νωρίς όπως είπε , για κάτι τέτοιο , διότι προέχουν άλλες προτεραιότητες , με τα καθήκοντά του  ως περιφερειακός σύμβουλος , κάτι τέτοιο  προς το παρόν είναι ακόμα λίγο άκαιρο και πρόωρο..

Ο ίδιος τόνισε , ότι προέχει η στήριξη και η βοήθεια  μέσα από την Περιφερειακή Ενότητα προς κάθε κατεύθυνση. Αναφέρθηκε σε μια σειρά έργων που εκτελούνται, ιδίως τα αντιπλημμυρικά. Αναφερόμενος  στην Αναπτυξιακή Πέλλας της οποίας ανέλαβε πρόσφατα την προεδρία , την χαρακτήρισε σημαντικό εργαλείο ανάπτυξης , καθώς  συντελεί σε μία σειρά έργων , είτε δημοτικών είτε ιδιωτικών . Εξέφρασε την πεποίθηση ότι φέτος θα υπάρξει καλύτερη συνεργασία , ώστε η πρόσβαση προς το χιονοδρομικό κέντρο από την πλευρά της Αλμωπίας να είναι πολύ καλύτερη. Αναφέρθηκε ακόμα σε ένα γενικότερο  τουριστικό πλάνο με την αξιοποίηση και των συνδυασμό όλων των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του νομού, όπως , ιστορία  , φύση, παράδοση , ιαματικός τουρισμός , εναλλακτικές μορφές τουρισμού , θρησκευτικός και άλλα . Τέλος αναφερόμενος στην ολοκλήρωση του οδικού δικτύου από Χαλκηδόνα μέχρι όρια του νομού , εμφανίστηκε αισιόδοξος και εκτίμησε ότι μπορεί να αρχίσει σύντομα.

 

2 σχόλια:

  1. Και Τακατζόγλου για Νομαρχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε ναι μωρέ. Τα τελευταία ένσημα.
    Μετά την καταπληκτική δημαρχεία, την απίστευτη θητεία στη Περιφέρεια,και κυρίως την απολύτως αναγνωρισμένη αγάπη για τον τόπο δίχως ίχνος ιδιοτέλειας, όλοι περιμένουν να ανταποδώσουν.
    Πέτρο βάλε να σου δείξουμε πόσο σε αγαπάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)