Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021

Τα αποτελέσματα στην Σούπερ- Ληγκ 2


 

 

 


 ΕΧΑΣΕ Ο ΑΛΜΩΠΟΣ


 


Αναγέννηση Καρδίτσας-Ολυμπιακός Βόλου 4-0

Απόλλων Πόντου-ΠΑΟΚ Β   0-3

Ηρακλής-  Α.Ε.Λ. 1-1

Θεσπρωτός-  Καβάλα 7-0

Ξάνθη- Αλμωπός Αριδαίας 2-0

Πιερικός- Νίκη Βόλου 0-3

Πανσερραϊκός- Απόλλων Λάρισας 1-0 

 

 

 

 

ΑΟ Ξάνθη – Αλμωπός 2-0

Τρίτο παιχνίδι σε μία εβδομάδα για τον ΑΟΞ και τρίτη διαδοχική επιτυχία με το Νίκο Κεχαγιά στην άκρη του πάγκου του. Την Κυριακή, ήταν σειρά του Αλμωπού Αριδαίας να ακολουθήσει την τύχη του Θεσπρωτού και της Καβάλας, αφού στο Xanthi FC Arena, οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν καλύτεροι, φτάνοντας δίκαια στο τελικό 2-0. Ένα σκορ που διαμορφώθηκε από τa γκολ του Δημήτρη Διαμαντόπουλου στο 63ο λεπτό με κεφαλιά και στο 69ο λεπτό με σουτ, φτάνοντας στο 3ο γκολ στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο ΑΟΞ ήταν καλύτερος απέναντι στους φιλοξενούμενους που ήταν καλά στημένοι αμυντικά με πολυπρόσωπη γραμμή στα μετόπισθεν, μέχρι που η 2η κίτρινη του Μπακουτσή λίγο πριν τελειώσει το α’ μέρος αλλάξει τα δεδομένα. Η ομάδα του Κεχαγιά ήταν καλύτερη και είχε για “χρυσό” σκόρερ της 3ης σερί επιτυχίας της τον Δημήτρη Διαμαντόπουλο. Ο έμπειρος επιθετικός έδωσε λύσεις και μέσα σε 6 λεπτά (63′-69′) μετέτρεψε το 0-0 στο “καθαρό” 2-0 διώχνοντας το όποιο άγχος πήγε να δημιουργήσει η μαχητική ομάδα του Αλμωπού.

ΦΑΣΕΙΣ – ΓΚΟΛ

Στο 24′ του σουτ του Ιμπραΐμι δεν βρήκε στόχο όπως και η κεφαλιά του προωθημένου Μπάτζιου στο 39′. Στο 41′ η εκτέλεση φάουλ από μακριά του Ιμπραΐμι δεν ανησύχησε τον Ντόκιτς. Στο 49′ το πλασέ του Γκόμεζ από κοντά μπλόκαρε ο τερματοφύλακας. Στο 63′ ο Πλατέλλας έκανε το σουτ που απέκρουσε ο τερματοφύλακας και ο Διαμαντόπουλος με κεφαλιά έκανε το 1-0. Ο ίδιος παίκτης, ο Διαμαντόπουλος στο 69′ ήταν αυτός που σημείωσε το 2-0 όταν εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Γκινσάρι και με σουτ σκόραρε, φτάνοντας τα τρία γκολ στο πρωτάθλημα. Στο 80′ το σουτ του Πλατέλλα μπλόκαρε ο Ντόκιτς.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Διαιτητής ήταν ο Δημήτρης Μαλούτας (ΕΠΣ Ημαθίας) με α’ βοηθό τον Δημήτρη Νατσιόπουλο, β’ βοηθό τον Γιώργο Χατζηνάκο (ΕΠΣ Δράμας) ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Κωνσταντίνος Αναστασόπουλος (ΕΠΣ Χαλκιδικής).

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Νίκος Κεχαγιάς): Ίτσο, Μπάτζιος, Παπάζογλου, Ουνγιαλίδης, Τζανακάκης (72′ Δεληγιαννίδης), Δόρης (56′ Θυμιάνης), Γκόμεζ, Γκινσάρι, Πλατέλλας (85′ Τσιλιγγίρης), Ιμπραΐμι (85′ Κοτόπουλος), Μονρόζ (56′ Διαμαντόπουλος).

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Γιώργος Τυριακίδης): Ντόκιτς, Γιαλαμούδης, Παρασκευάς (78′ Πρίκας), Κολλαράς, Αδαμίδης, Ασλαμπάλογλου (89′ Σταμπουλίδης), Μπακουτσής, Ρόβας (85′ Ρίβας), Ζαχαρός (46′ Κέρθι), Καράμπερας, Γιουκούδης (78′ Τριανταφυλλάκης).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)