Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021

Σοκαριστικός τραυματισμός Νεϊμάρ - Αποχώρησε με κλάματα σε φορείο

AP Photo/Laurent Cipriani

Η Παρί Σεν Ζερμέν νίκησε με ανατροπή τη Σεντ Ετιέν εκτός έδρας, όμως η επικράτηση των Παριζιάνων πέρασε σε δεύτερη μοίρα λόγω του σοκαριστικού τραυματισμού που υπέστη ο Νεϊμάρ.

 
νειμαρ
νειμαρ

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ αποχώρησε με φορείο από το γήπεδο και με κλάματα καθώς στο 84' γύρισε ο αριστερός του αστράγαλος. Ο άσος της Παρί την ώρα που έτρεχε με την μπάλα, πάτησε στο πόδι αντιπάλου του, που του έκανε τάκλιν, στραβοπάτησε στο έδαφος και ο αστράγαλός του γύρισε.

Ο Νεϊμάρ έπεσε στο έδαφος σφαδάζοντας απ' τους πόνους κι αποχώρησε απ' τον αγωνιστικό χώρο μεταφερόμενος πάνω σε φορείο μέχρι και τα αποδυτήρια. Στην Παρί υπάρχει έντονη ανησυχία για τη σοβαρότητα του τραυματισμού του Βραζιλιάνου, ο οποίος μεταφέρθηκε άμεσα για εξετάσεις.

 
Νειμαρ
Νειμαρ

Στο αμιγώς αγωνιστικό σκέλος, η Παρί επικράτησε με ανατροπή της Σεντ Ετιέν με 3-1 με ισάριθμες ασίστ του Μέσι και τον Ράμος να κάνει ντεμπούτο. Στο 22΄ο Μπουανγκά άνοιξε το σκορ για τους Στεφανουά. Η Παρί ανέβασε στροφές και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μέσι, ο Μαρκίνιος πήρε την κεφαλιά στη μεγάλη περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Στο β' ημίχρονο η Παρί πίεσε τη Σεντ Ετιέν που αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 45' λόγω αποβολής του Κολοτζιετζάκ. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το 1-2 στο 79' με τον Μέσι να πασάρει στον Ντι Μαρία που με εκπληκτικό πλασέ νίκησε τον Γκριν. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Μαρκίνιος, ο οποίος στις καθυστερήσεις σκόραρε με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Μέσι.

Πηγή: ethnos.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)