Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021

Τελικά ….γιατροί υπάρχουν- Η ανακοίνωση της ΟΕΝΓΕ εκθέτει τους αρμόδιους

Τελικά ….γιατροί υπάρχουν- Η ανακοίνωση της ΟΕΝΓΕ εκθέτει τους αρμόδιους

 «Μόνο στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Αθήνας για 1 θέση Επιμ. Β' Παθολόγου οι υποψήφιοι είναι 38 και για 1 θέση Επιμ. Β' Αναισθησιολόγου οι υποψήφιοι είναι 21» αναφέρει η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος.

Υπάρχουν τελικά ή δεν υπάρχουν γιατροί για πρόσληψη;

Δες τε τι αναφέρει η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ):

  • «Χρειάστηκε η παρέμβαση της ΟΕΝΓΕ για να προχωρήσει η διαδικασία προσλήψεων μόνιμων γιατρών στην 1η ΥΠΕ, για θέσεις που είχαν προκηρυχθεί πριν από 2 ολόκληρα χρόνια και η οποία διακόπηκε με άνωθεν εντολές στο στάδιο της προφορικής συνέντευξης.
  • Από τις επίσημες ηλεκτρονικές πλατφόρμες συμβουλίων επιλογής Επιμελητών των ΥΠΕ, προκύπτει πως οι συνάδελφοι που θέλουν να προσληφθούν ως Επιμελητές στο ΕΣΥ είναι πάρα πολλοί (π.χ. ενδεικτικά μόνο στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Αθήνας για 1 θέση Επιμ. Β' Παθολόγου οι υποψήφιοι είναι 38 και για 1 θέση Επιμ. Β' Αναισθησιολόγου οι υποψήφιοι είναι 21).
  • Από τη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χανίων μετακινείται αναγκαστικά γιατρός εντατικολόγος προς άλλο τμήμα εκτός ΜΕΘ, ενώ ήδη από την ίδια ΜΕΘ έχει μετακινηθεί άλλος ένας γιατρός προς άλλο νοσοκομείο».

Από τη στιγμή που τα στοιχεία δεν διαψεύδονται, οι αρμόδιοι που υποστηρίζουν ότι «δεν υπάρχουν γιατροί για να προσλάβουμε» εκτίθενται ανεπανόρθωτα! 

Πηγή: ieidiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)