Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021

Σοκ στον κόσμο του μπάσκετ με την κατάρρευση του Γέλοβατς στην προπόνηση της ΑΕΚ

Intime

 

 

 

 Σοκ έχει προκαλέσει στον κόσμο του μπάσκετ και γενικότερα στον ελληνικό αθλητισμό η κατάρρευση του Στέφαν Γέλοβατς κατά τη διάρκεια της προπόνησης με την ΑΕΚ.

Ο 32χρονος Σέρβος άσος της Ένωσης έχασε τις αισθήσεις του και λιποθύμησε την ώρα που έκανε ατομικό πρόγραμμα στο κλειστό των Άνω Λιοσίων. Μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, όπου η πρώτη διάγνωση, σύμφωνα με το SDNA, έκανε λόγο για εγκεφαλικό επεισόδιο.

 Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, η κατάσταση του Γέλοβατς κρίνεται σταθερή απ' τους γιατρούς και βρίσκεται εκτός κινδύνου όπως αναφέρουν, γεγονός ενθαρρυντικό δεδομένου του σοβαρού προβλήματος που αντιμετώπισε. Παραμένει πάντως σε μονάδα εντατικής παρακολούθησης. Από την πρώτη στιγμή, οι άνθρωποι της ΚΑΕ ΑΕΚ, συμπαίκτες, προπονητές και παράγοντες, βρέθηκαν στο πλευρό του παίκτη.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ ανέφερε σχετικά με το περιστατικό του Στέφαν Γέλοβατς: «Ο πολλάκις άτυχος εφέτος Στέφαν Γέλοβατς διακομίσθηκε σήμερα εσπευσμένα στο Μetropolitan General, εξαιτίας σοβαρού προβλήματος με την υγεία του. H oικογένεια της "Βασίλισσας" βρίσκεται σύσσωμη στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή, και του εύχεται δύναμη και κουράγιο ώστε να ξεπεράσει και αυτή την περιπέτεια. Παρακαλούμε τα ΜΜΕ, τον κόσμο και όλους να σεβαστούν τις στιγμές και τον αθλητή μας. Θα υπάρξει ενημέρωση για οτιδήποτε κριθεί αναγκαίο. Περαστικά, Στέφαν».

 Ο έμπειρος αθλητής ήρθε φέτος στην Ελλάδα, ενώ στο παρελθόν έπαιξε στην Μέγκα Βιζούρα, στον Ερυθρό Αστέρα, στην Αντάλια, στην Καζέρα, στη Λιέτουβος Ρίτας, στη Σαραγόσα, στη Νίζνι, στη Μπάμπεργκ και στην Γκαζιαντέπ.
 
Πηγή: ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)