Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021

Πόσες εφημερίδες είχε ο Ν, Πέλλας;

 

Πληθώρα εντύπων και εφημερίδων υπήρχε κάποτε στο Ν. ΠΈΛΛΑς . Σύμφωνα με τα υπάρχοντα στοιχεία  έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Νομός Πέλλας

Εφημερίδα

Κυκλοφορία

7 Ημέρες Παλμοί

Εβδομαδιαία εφημερίδα των Γιαννιτσών από το 1987, με ιδιοκτήτη και εκδότη τον Κώστα Γεωργίου.

Flash της Πέλλας

Εβδομαδιαία εφημερίδα των Γιαννιτσών από το 2000, με ιδιοκτήτη και εκδότη τον Ιορδάνη Πετρίδη.

Αδέσμευτη

Μηνιαία που ανήκει στην Κίνηση Δημοτών για την Κοινωνία, τον Πολιτισμό και το Περιβάλλον Ίων Δραγούμης με εκδότη τον Πέτρο Πριβατιτσάνη.

Αδέσμευτη Πορεία

Εβδομαδιαία εφημερίδα των Γιαννιτσών από το 1996, με ιδιοκτήτη και εκδότη τον Θεοχάρη Αλεξίου.

Αλέξανδρος

Ημερήσια εφημερίδα των Γιαννιτσών από το 2000, ιδιοκτησία της Α.Ε. του εκδοτικού οργανισμού Τεκτερίδη με εκδότη τον Γιώργο Τεκτερίδη.

Ανένδοτος

Εβδομαδιαία εφημερίδα των Γιαννιτσών από το 2001, με ιδιοκτήτη και εκδότη τον Φώτη Καραφωτάκη.

Άποψη της Πέλλας

Εβδομαδιαία εφημερίδα της Έδεσσας από το 2005, ιδιοκτησία της Ο.Ε. εκδόσεων Χρήστος Δημητριάδης και Σία με εκδότη τον Χρήστο Δημητριάδη.

Αριδαίος Λόγος

Μηνιαία εφημερίδα της Αριδαίας από το 2003, με ιδιοκτήτη και εκδότη τον Κώστα Πλατή.

Βεγορίτιδα Άρνισσας

Μηνιαία εφημερίδα από το 2003, ιδιοκτησία του (τότε καποδιστριακού) δήμου Βεγορίτιδας με εκδότη τον Γιώργο Παρθενόπουλο.

Βεγορίτιδα Έδεσσας

Μηνιαία εφημερίδα από το 2005, ιδιοκτησία της δημοτικής επιχείρησης ανάπτυξης-κατασκευών Βεγορίτιδας με εκδότη τον Μιχάλη Γεωργίου.

Βήμα της Σκύδρας

Μηνιαία εφημερίδα από το 1996, η οποία ανήκει και εκδίδεται από την δημοτική επιχείρηση κοινωνικής-αθλητικής-πολιτιστικής ανάπτυξης Σκύδρας.

Γεγονότα Πέλλας

Εβδομαδιαία εφημερίδα της Αριδαίας από το 1995, με ιδιοκτήτρια και εκδότρια την Άννα-Μαρία Τσολέκα-Σαμάνδη.

Γιαννιτσά

Εβδομαδιαία από το 1994, ιδιοκτησία της Α.Β.Ε.Ε. γραφικών τεχνών-εκδόσεων-εκτυπώσεων Στέφανος Βαγουρδής με εκδότρια την Μαρία Βαγουρδή.

Εδεσσαϊκή

Εβδομαδιαία από το 1962, ιδιοκτησία της Α.Β.Ε.Ε. γραφικών τεχνών-εκδόσεων-εκτυπώσεων Στέφανος Βαγουρδής με εκδότη τον Στέφανο Βαγουρδή.

Εδεσσαίος

Μηνιαία εφημερίδα της Έδεσσας από το 1997, ιδιοκτησία της Ο.Ε. εκδόσεων Χρήστος Δημητριάδης και Σία με εκδότη τον Νίκο Καραμανάβη.

Επικοινωνία

Εβδομαδιαία εφημερίδα των Γιαννιτσών από το 2003, με ιδιοκτήτη και εκδότη τον Θοδωρή Γοτουχίδη.

Ηχώ του Κάμπου

Εβδομαδιαία εφημερίδα των Γιαννιτσών από το 1979, με ιδιοκτήτη και εκδότη τον Στέλιο Βαμβίνη.

Λόγος της Πέλλας

Ανεξάρτητη εβδομαδιαία εφημερίδα των Γιαννιτσών από το 2004, ιδιοκτησία της Α.Μ.Κ.Ε. Πελλαία Αφύπνιση με εκδότη τον Αβραάμ Πανίδη.

Ματιές στα Γήπεδα

Εβδομαδιαία εφημερίδα των Γιαννιτσών από το 2006, με ιδιοκτήτη και εκδότη τον Γιώργο Χατζηχρήστο.

Μυστικά του Βάλτου

Μηνιαία εφημερίδα των Γιαννιτσών από το 1996, η οποία ανήκει και εκδίδεται από τον φυσιολατρικό όμιλο των Γαλατάδων.

Νέα Επισκευαστών

Μηνιαία εφημερίδα της Αριδαίας από το 1983 για τα αυτοκίνητα και τα διάφορα μηχανήματα, η οποία ανήκει και εκδίδεται από την Μαρία Κατσαρού.

Νέα της Αλμωπίας

Εβδομαδιαία εφημερίδα της Αριδαίας από το 2008, ιδιοκτησία της Α.Μ.Κ.Ε. Ενημέρωση Μακεδονίας με εκδότρια την Αντιγόνη Στεφανίδου.

Νέα της Μενηίδος

Μηνιαία εφημερίδα της Σκύδρας από το 2003, ιδιοκτησία του (τότε καποδιστριακού) δήμου Μενηίδος με εκδότη τον Τάσο Παπαδόπουλο.

Νέοι Ορίζοντες

Εβδομαδιαία εφημερίδα της Έδεσσας από το 1989, ιδιοκτησία της Ο.Ε. εκδόσεων Χρήστος Δημητριάδης και Σία με εκδότη τον Χρήστο Δημητριάδη.

Πέλλα

Εβδομαδιαία εφημερίδα των Γιαννιτσών από το 1978, με ιδιοκτήτες και εκδότες τον Ηρακλή Κοκκινόπουλο και τον Βαγγέλη Παπασταθόπουλο.

Πέλλαθλο

Εβδομαδιαία εφημερίδα της Έδεσσας από το 1997, ιδιοκτησία της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας Ερμής με εκδότη τον Γιώργο Σωμαράκη.

Πελλαία Χώρα

Μηνιαία εφημερίδα των Γιαννιτσών από το 2000, ιδιοκτησία του δήμου Πέλλας με εκδότη τον Βασίλη Αναστασιάδη.

Πέλλα News

Εβδομαδιαία εφημερίδα της Έδεσσας από το 2002, ιδιοκτησία της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας Ερμής με εκδότη τον Γιώργο Σωμαράκη.

Πνοή και Λόγος

Μηνιαία εφημερίδα της Σκύδρας από το 1995, ιδιοκτησία του (τότε καποδιστριακού) δήμου Μενηίδος με εκδότη τον Τάσο Παπαδόπουλο.

Πολιτεία Κάμπου

Εβδομαδιαία εφημερίδα των Γιαννιτσών από το 2003, με ιδιοκτήτη και εκδότη τον Λύσανδρο Αμιτζόγλου.

Πολιτιστικά Νέα

Μηνιαία εφημερίδα των Γιαννιτσών από το 2001, ιδιοκτησία του εκπολιτιστικού ομίλου Γιαννιτσών με εκδότη τον Χρήστο Αντωναρά.

Πρωινή Έδεσσας

Ημερήσια από το 1981, ιδιοκτησία της Α.Β.Ε.Ε. γραφικών τεχνών-εκδόσεων-εκτυπώσεων Στέφανος Βαγουρδής με εκδότρια την Σούλα Βαγουρδή.

Τοπική

Μηνιαία εφημερίδα της Έδεσσας από το 2001, ιδιοκτησία της Διαδημοτικής Ραδιοφωνίας Πέλλας με εκδότη τον Σαράντη Μουχτάρη.

Φωνή Καρυώτισσας

Μηνιαία εφημερίδα των Γιαννιτσών από το 1996, η οποία ανήκει και εκδίδεται από την (πάλαι ποτέ) κοινότητα της Καρυώτισσας.

Φωνή της Αλμωπίας

Εβδομαδιαία εφημερίδα της Αριδαίας από το 1991, ιδιοκτησία της Ο.Ε. Βαλεντίνη & Θεόδωρος Τζανής με εκδότη τον Θοδωρή Τζανή.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)