Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021

Σάκης Αρναούτογλου: Ήλιος με δόντια σήμερα Τετάρτη 1.12



ΑρναούτογλουΉλιο μεν, αλλά με πολύ κρύο στα ορεινά και βόρεια τμήματα της χώρας ο πρωί της Τετάρτης.
Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού έως το απόγευμα της Τετάρτης θα είναι η λιακάδα, ενώ στη δυτική Ελλάδα θα εμφανιστούν κάποια σύννεφα τα οποία θα πυκνώνουν πρόσκαιρα. Τοπικές συννεφιές θα έχουμε και στην Κρήτη.

Το βράδυ τα σύννεφα στην δυτική Ελλάδα θα πυκνώσουν περισσότερο και αργά τη νύχτα δεν αποκλείεται να βρέξει στο βόρειο Ιόνιο και τις παράκτιες περιοχές της Ηπείρου.

Στην Αττική θα επικρατήσει ηλιοφάνεια και λιακάδα με τη θερμοκρασία από 6 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα 5-6 μποφόρ οι άνεμοι.

Στη Θεσσαλονίκη η μέρα θα ξεκινήσει με λιακάδα με καλη διαύγεια και ορατότητα. Η θερμοκρασία από 1 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι ανοιχτά της Χαλκιδικής στα 56-6 μποφόρ.

Την Πέμπτη θα έχουμε κατακερματισμένα σύννεφα στα δυτικά με λίγες μπόρες όχι ιδιαίτερα δυνατές, ενώ από το απόγευμα θα πυκνώνουν περισσότερο από την Ήπειρο έως και την Πελοπόννησο. Επίσης θα έχουμε ξανά νοτιάδες με αυξημένη υγρασία και κάποιες πυκνές ομίχλες σε πεδιάδες και περιοχές κοντά σε ποτάμια

Την Παρασκευή θα σημειωθούν πυκνές συννεφιές με βροχές από τα δυτικά στα ανατολικά.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι άστατος από την Θράκη, τα νησιά του αν. Αιγαίου τα νότια νησιωτικα τμήματα με βροχές στη δυτική Ελλάδα, αλλά θα ανοίξει γρήγορα ο καιρός.Σάκης Αρναούτογλου: Ήλιος με δόντια την Τετάρτη

Αναλυτικά η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)